Siparişi 'Teslim Edildi' Diye İşaretleyip Pizzayı Apartmanın Önünde Yiyen Kurye

Gün geçmiyor ki ilginç bir olayla daha karşılaşmayalım... Sosyal medyada paylaşılan bir iddia 'Yok artık' dedirtirken olayın ilginçliği karşısında dumur olacaksınız.

İddiaya göre online yemek uygulamasından verilen sipariş bir süre sonra kurye tarafından sistemde 'Teslim edildi' olarak işaretlendi.

Siparişinin 'Teslim edildi' olarak bildirimini alan kişi ise 'Acaba sipariş yanlış daireye mi teslim edildi?' diyerek cama koşup kuryeyi yakalamaya çalıştı. Camdan baktığında ise yanlış daireye teslim edilmediğini, pizzanın kurye tarafından yendiğini gördü...

Haliyle de akıllara Recep İvedik 2 filminde pizzanın bir kısmını yiyerek teslim eden Kopernik Pizza kuryesi geldi...

İşte o iddiaların yer aldığı görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
03.02.2023

Aç mıydı bilmiyorum ama bu şekilde hırsızlığa girer bu. Adamın parası ödenmiş malını alıyorsun. Belki o kişinin ayda 1 kere pizza yiyecek parası var, zor bir günün ardından kendine ödül veriyor ve onu da sen gömdün.

03.02.2023

yanlis yapmislar nihayetinde pizzacida calisiyorlar ve istedikleri zaman kendileri icin indirimli pizza alabilirler baskasinin odenmis pizzasini yemek resmen hirsizliga girer afiyet olsun filan denilmez

03.02.2023

Benim başıma gelseydi eğer,sanırım sesimi çıkarmazdım :)) iki yumurta kırar yerdim ama,canı çekmiş oturup yiyor şimdi ne yapabilirim ki :))

TÜM YORUMLARI OKU (5)