Sinüzit ve Farenjit İçin Hastaların Acile Gelmemesi Gerektiğini Söyleyen Doktor Tartışma Yarattı

Sinüzit ve farenjit için hastaların acile gelmemelerini söyleyen doktorun paylaşımı tartışma yarattı. '@eastblood_mdoc' isimli kullanıcıya tepkiler gelirken diğer yandan da birçok kullanıcı destek verdi. 

Detaylar içeriğimizde;

Türkiye'deki doktorların iş yükünün ne kadar ağır olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yoğun çalışma koşullarında saatlerce hastalarına bakmak için ter döküyorlar. Sık sık da sosyal medyada isyanlarına denk geliyoruz, çoğuna da hak veriyoruz.

Şimdi ise bir doktor Twitter'da tartışma yaratan bir paylaşım yaptı. "@eastblood_mdoc" isimli kullanıcı sinüzit ve farenjit için hastaların acile gelmemesi gerektiğini söyledi.

Bu isyanın ardından da birçok kullanıcı tepki gösterirken bazıları da destek verdi.

Sizce de gidilmemeli mi? Bu tartışmada hangi taraftasınız? Haydi yorumlara...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bulduğu Absürt Haberlerle Bir Döneme Damga Vuran Bay Kubidik Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!
Bir Zamanların Podyum Yıldızları Eski Türk Mankenlerin Şimdiki Halleri!
Kadınları Anlama Kılavuzu Burada! Kadınların Aşık Oldukları Zaman Yaptıkları 12 Davranış

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
06.05.2022

Doktor bunalmış hastalar çaresiz bunun sebebi ne doktor ne hastadır ayrıştıran yönetmeyi beceremeyen sistemdir. Doktorlar her yerden bunalıyor ücret, şiddet, fazla mesai neler neler, hastalarda para yok ki hatta sıra bulamıyor çoğu zaman( benim kadın hastalıkları bölümüne kanamam varken randevu bulamadım çıldırdım en son maaşımın yarısını döküp özel hastaneye gittim napayım siz söyleyin gittim ama o ay bana maddi yönden eziyet oldu )parası zaten kısıtlı o acile muhtaç bazen suistimal eden oluyordur ama şuan bunlara doktorlar tarafından sabır kalmadı sadece. Kısacası yine söylüyorum doktorda haklıdır migren için gelen hasta da haklıdır bu sistemi oturtamayan ve iki tarafı da mutlu edemeyen sistem hatalıdır.

06.05.2022

Sistem o kadar boktan ki, hastalar ve dr lar sonunda birbirine giriyor. Keşke geri durup sebebi anlasalar. Yeterli dr olsa, sağlık hizmeti olsa bu dr bu kadar bunalmaz mesleğinden, hasta da dr a gönül rahatlığıyla gider. Hoş ama hükümetimize göre yurt disina gitmek isteyen dr gidebilir, umurlarında değil. Diğer ülkeler havada kapıyor bizim dr larımızı. Yazık.

06.05.2022

Eskiden SSK sıraları vardı diyen arkadaşları piste alabilir miyiz?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ