Sınırsız Oyun Keyfi İçin Sahip Olabileceğiniz En İyi Oyuncu Klavyeleri

Monitör, kulaklık, mouse ve tabii ki iyi bir oyun deneyimi için en az onlar kadar önemli klavye... Monster, Gamepower, Rampage ve diğer markaların oyun için tasarladığı ve gamerların favorisi olmuş birbirinden kullanışlı oyuncu klavyelerini bir araya getirdik. En iyi oyuncu klavyelerine ve indirimli fiyatlarına göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

Monster Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi

Programlanabilir tuş sayısına ve aydınlatmalara sahip Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi gamerların en çok tercih ettiği klavyelerden biri. Şu an indirimde ve fiyatıysa 679,00 TL yerine 619 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Erkek arkadaşıma hediye aldım, mutluluktan ağladı.''

Gamepower Ogre Rgb Switch mekanik oyuncu klavyesi

Spesifik Rgb aydınlatma, güçlü mekanik switch ve güncellenmiş Rgb ışıklandırma sistemine sahip Gamepower Ogre Rgb Switch Mekanik Gaming Klavye şu an indirimde ve fiyatıysa 499,00 TL yerine 319,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Uzun zamandır istediğim bir klavyeydi ve gerçekten çok iyi bir ürün. Kargo hızı ve ürünün fiyatı gerçekten çok iyi. Teşekkürler Trendyol!''

Rampage Miracle K2 RGB Membrane Switch oyuncu klavyesi

Rampage Miracle K2 RGB Membrane Switch Oyuncu Klavyesi Rgb ve değişen modlarda aydınlatması ve metal üst kasası ile ergonomik ve uzun süreli bir kullanım sunuyor. Şu an indirimde ve fiyatı 220,90 TL yerine 173,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün sapasağlam geldi, kutulaması düzgün yapılmış. Işıklar da gündüz ve gece parlak görünüyor, bu fiyata performansı gerçekten güzel. Basımı da rahat, mekanik hissiyatı veriyor ve gece sesi rahatsızlık vermiyor.''

Everest Kb-r59 Forza Usb Rainbow oyuncu klavyesi

Sessiz kullanım modu ve led arka ışığı ile Everest Kb-r59 Forza Usb Rainbow Oyuncu Klavyesi şu an indirimde ve fiyatı 99,00 TL yerine 169,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok hızlı, kargo 1 günde geldi. Tam istediğim gibi! Laptop klavyesi gibi; ince, çok rahat ürün. Tavsiye ederim.''

Gametech Switch Rgb Gradyen Pro mekanik oyuncu klavyesi

Kişiselleştirilebilir tuş ve aydınlatma özelliğine sahip 2 yıl garantili Gametech Switch Rgb Gradyen Pro Mekanik Oyuncu Klavyesinin fiyatı şu an 299,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün efsane! Görseldekinin aynısı geldi, gönül rahatlığıyla bu mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca gönderdiğiniz kahve için teşekkürler.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Oyun Tutkunları Buraya! İndirimli Alabileceğiniz En İyi Oyunlar ve Oyun Konsolları
Peformansıyla Etkilerken Cep Yakmayan 3.000 TL Altı Akıllı Telefonlar
Hangisini Alsam Diye Düşünenlere En Çok Satılan Dizüstü Bilgisayar Markaları
Hem Kaliteli Hem Uygun Fiyatlı 200 TL Altı Kulaklık Modelleri
Laptop Almayı Düşünenler Buraya! 5.000 TL Altına Alınabilecek En İyi Notebook Modelleri

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"