Sınıf Arkadaşını Öldüren 12 Yaşındaki Öğrenci Tutuklandı

Mersin'de 12 yaşındaki bir kız öğrenci, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiğini iddia ettiği sınıf arkadaşını okul tuvaletinde su hortumuyla dövüp, bıçaklayarak öldürmüştü. Dün yaşanan bu olayın ardından bugün arkadaşını öldüren 12 yaşındaki öğrenci tutuklandı.

Islahevine gönderildi

Kendisiyle Dalga Geçtiğini İddia Etti: Sınıf Arkadaşını Hortumla Dövüp, Bıçaklayarak Öldürdü

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Hüseyin Özer Mermerci Ortaokulu'nda sınıf arkadaşı Fatma Nisa Yürekli'yi okulun tuvaletinde bıçaklayarak öldüren 12 yaşındaki E.D.isimli öğrenci tutuklandı.

Emniyete götürülen E.D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından ıslahevine gönderildi.

Aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki kız öğrenciler Fama Nisa Yürekli ile E.D. arasında dün okulun tuvaletinde tartışma yaşanmış, E.D. darp ettiği Yürekli'yi bıçakla yaralamıştı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı Yürekli müdahaleye rağmen kurtarılamamış, E.D. ise polis ekiplerince emniyete götürülmüştü.

Yürekli'nin ölümüne ilişkin Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Mersin 3. Sulh Ceza Hakimliğince yayın yasağı ve gizlilik kararı alınmıştı.

'İki eğitim müfettişi görevlendirilmek suretiyle idari tahkikat başlatılmıştır'

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olayın sınıf arkadaşları arasında yaşandığı belirtilerek şunlar kaydedilmişti:

'Bir kız öğrencinin tuvalette baygın bulunduğunun idareye bildirilmesi üzerine nöbetçi müdür yardımcısınca yapılan kontrolde öğrenci F.Y'nin bıçakla yaralandığı tespit edilmiş, müdür yardımcısınca ambulans çağırılıp polise haber verilmiştir. Öğrenci F.Y, müdür yardımcısı ve rehber öğretmeni nezaretinde hastaneye götürülmüş ve tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Okulda yaşanan olayla ilgili Valilik oluruyla iki eğitim müfettişi görevlendirilmek suretiyle idari tahkikat başlatılmıştır'

12 Yaşındaki Öğrencinin Öldürülmesine İlişkin Yayın Yasağı

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
01.12.2022

Yahu 5 yaşındaki çocuklar squid game oynuyoruz deyip yanana sen öldün ağzından kanlar geldi yat yere kalkma diyorlar birebirlerine!!! Bunun sorumlusu kim!? Okullar açmıyor ya bu dizileri!! Ailelere acil önleyici rehberlik eğitimleri verilmeli. Ayrıca okul sadece olumlu değil aynı zamanda olumsuz öğrenmelerin de olduğu bir yer ve akran öğretimi kontrol etmesi çok zor bir olay. Çocuklar birbirlerinden kötü şeyler de öğreniyor. Akran zorbalığı da ayrı bi konu. Çiçek gibi yetiştirdiğimiz çocukları böyle sorumsuz ailelerin çocukları mahvediyor. Öldürmek artık işin pik noktası. Akran zorbalığına karşı disiplin cezaları ilkokula kadar inmeli. Uyarma kınama değil direkt uzaklaştırma almalı. Okul kademesi arttıkça sicile işlenmeli. Şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki gibi saf değil herşeyi bizden erken öğreniyorlar ergenlik yaşı bile düştü. O halde aklı ere ere işledikleri suçlar cezasız kalmamalı.

Bu nasıl olabilir aklım almıyor.. 12 yaşındaki bir kız nasıl bıçaklamayı akıl edebilir? silah desen tetiği çekersin anlamazsın ama bıçak? bıçaklama hissi eminim çok dehşet vericidir. gerçekten çok üzücü içim acıdı ölen çocuğa.. ve öldüren için ne hissedeceğimi bilemiyorum

02.12.2022

olayın olduğu semtte büyüyen çocuklar daha agresif oluyor ve bıçak taşımak felan çok normal. Sürekli olayların olduğu bir semtte çocuklar böyle şeyleri daha havalı görüyor. Belki öldürmek için yapmamıştır ama yaralamak için bile yapması dehşet verici.

02.12.2022

Nasıl bir kin ile büyüyor bu çocuklar hem hortum hem bıçak akıl alacak gibi değil.bicagi nerden buldu hem . okullarda disiplin denen bişey kalmadı.ogretmen öğrenciye bişey söylese veliler ayaklanıyor vay çocuğuma neler söyledin neler ettin die.okul eğitim yuvası degilmi öğretmen yeri gelecek sevecek yeri geldimi de kızacak ki çocuk yanlışı doğruyu ayırt edebilsin.ogretmenler bişey söylemeye korkar oldu .sonuç; egitimsiz "sözde" eğitilen çocuklar..

TÜM YORUMLARI OKU (10)