Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? Sen Ben Lenin'den Gucci Ailesi'ne 10 Film 26 Kasım'da Vizyonda

Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları bu hafta Sen Ben Lenin'den Gucci Ailesi'ne tam 10 filmi ağırlayacak. Biz de 26 Kasım haftası sinemalarda izlenebilecek filmleri sizin için derledik. İşte detaylar;

Not 1: Film açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.

Not 2: Liste herhangi bir öneme göre sıralanmadı, seçimler tamamen rastgeledir.

1. Aslan Yürek (Le Lion)

Psikiyatrist Romain Martin’n yeni hastası Leo Milan adında bir adamdır. Leo, “Aslan” kod adıyla çalışan yüksek eğitimli uluslararası bir casus olduğunu iddia eder. Söyledikleri sadece bir delinin hayal gücü müdür? Tam da bu sırada Romain’in nişanlısı Louise, adamın gözleri önünde kaçırılır. Olan bitene anlam veremeyen Romain, yaşananları Leo’nun bilebileceğini düşünmeye başlar. Nişanlısını kurtarabilecek tek kişinin Leo olduğunu anlayan Romain, Louise’i kurtarması için Leo’yu hapishaneden çıkarır. Romain, Paris sokaklarında çılgın bir maceraya atıldığı Leo’yu dengede tutmaya çalışır.

2. İstanbul Bahçesi (Räuberhände)

İstanbul Bahçesi, yeni bir hayat deneyimlemek isteyen iki yakın arkadaşın hikâyesini konu ediyor. Sorunlu bir hayatı ve sıkıntılı bir geçmişi olan Samuel, Janik'in bu zamana kadar her şeyi doğru yapmış gibi görünen ebeveynleri tarafından evlat edinilir. Samuel sonunda hayatına bir düzen verebilecek olmaktan mutludur. Janik ise tam tersini ister. Ebeveynleri ile yaşadığı düzenli evinden ayrılmak isteyen Janik, Samuel ile İstanbul’a gitmeyi planlar. Ancak bu sırada Janik’in yaptıkları ikisi arasındaki dostluğun teste tabi tutulmasına neden olur.

3. Şeytanın Bilinmeyen Hikâyesi (The Good Things Devils Do)

Şeytanın Bilinmeyen Hikâyesi, korkunç bir kötülüğe karşı birlikte savaşmak zorunda kalan Richard ve Melvin'in hikâyesini konu ediyor. Küçük çaplı bir gangster olan Richard, artık emekli olmaya karar verir. Ancak onun son bir işi daha üstlenmesi gerekmektedir. Richard'ın yapması gereken şey, rakip bir gangsterin evinden para çakmaktır. Richard'dan kilometrelerce uzakta olan Melvin ise ünlü bir küratör olma hayalleri kuran isteksiz bir aile babasıdır. Cadılar Bayramı Gecesi'nde yolları kesişen Richard ve Melvin, her şey tehlikedeyken asırlık kötülüğe karşı savaşmak için birlikte çalışmak zorunda kalır.

4. Aylak Takımı

  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

Şehirden uzakta bulunan Bilim Teknoloji Üniversitesi'ne giden öğrenciler, yaz okulunda kampüsün laboratuvarında deney yapar. Ancak deney sırasında öğrencilerin planlamadığı şeyler olur. Yapılan yanlışlıklar sonucu oluşan patlamayla gençler gaza maruz kalır ve bir çeşit mutasyona uğrarlar. Laboratuvarda olmadığı için gaza maruz kalmayan öğrenciler, arkadaşlarını görünce onların yaratığa dönüştüğünü düşünür.

5. Azra

  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

Azra, tatil için gittikleri evde kendilerini korkunç olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Sevgili olan Azra ve Burak, birkaç günlük keyifli bir tatil yapmak için şehirden uzakta bulunan bir villaya gider. Tatilde başlarda her şey yolundadır. Ancak Burak, Azra ile ilgili bir gizem olduğunu düşünür ve bunu çözebilmek için evin her tarafına kamera yerleştirir. Bu sayede Burak, Azra'yı geçmişi ile yüzleştirmeyi planlar. Ancak kurduğu kamera düzeneği ile Burak, paranormal olaylara da davetiye çıkarmış olur. Kayıtlar, Azra'nı geçmişine açılan birer kapıdır. Keyifli başlayan tatil çok geçmeden yerini korkunç paranormal olaylara bırakır.

6. My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission (Boku no Hero Academia the Movie 3: World Heroes' Mission)

Bir terörist grubu, insanların yeteneklerinin kontrolden çıkmasına neden olan bir toksin salarak bir şehri yok eder. Bu durum üzerine Japonya'nın en büyük kahramanları, tarikat liderini bulup, onu adalete teslim etmek için dünyanın dört bir yanına dağılır. Endeavour'un ekip üyelerinden Deku, Bakugo ve Todoroki, bu amaçla Avrupa ülkesi Otheon'a seyahat eder. Ancak Deku, sonu kötü biten bir soygunu engellemesinin ardından cinayetle suçlanır. Kendisini bir anda bir suçluyla beraber kaçarken bulan Deku'nun peşinde hem Otheon'un polis gücü hem de teröristler vardır.

7. Enkanto: Sihirli Dünya (Encanto)

Encanto, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde yaşayan, özel güçleri olan bir ailenin hikâyesini konu ediyor. Encanto adı verilen sihirli yerde yaşayan Madrigal ailesinde bir kişi hariç her bir çocuk, kendisine özgü sihirli bir hediye ile kutsanır. Yalnızca Mirabel'in sihirli güçleri yoktur. Ancak Encanto'yu çevreleyen sihir tehlikedir ve ailenin yuvası tehdit edildiğinde onların tek umudu Mirabel olur.

8. İntikam Vakti (Wrath of Man)

İntikam Vakti, oğlunun intikamını almaya çalışan gizemli bir adamın hikayesini konu ediyor. H, varlıklı ve güçlü bir adamdır. Ancak tüm bunlara rağmen o, her hafta milyonlarca dolar taşıyan zırhlı bir araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe başlar. H, olağanüstü yetenekleri sayesinde soygun girişimlerini engeller. Herkes onun çalışmasından memnundur ancak kimse onun neden bu şirkete girdiğini bilmemektedir. H'nin şirkette çalışmasının tek nedeni ise oğlunun ölümüne neden olanlardan intikam almaktır.

9. Gucci Ailesi (House of Gucci)

Gucci, Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasında yaşananları konu ediyor. Moda evi Gucci'nin kurucusu Guccio Gucci’nin torunu olan Maurizio Gucci’nin hayatına odaklanılan filmde, 1995 yılında öldürülen Maurizio Gucci’nin cinayetine ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor. Filmde, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’ye Lady Gaga hayat veriyor.

10. Sen Ben Lenin

Sen Ben Lenin, bir kasabanın umudu olan heykelin çalınmasıyla yaşananları konu ediyor. Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar, kasaba sahiline ahşap bir Lenin heykeli getirir. Heykelin turistlerin ilgisini çekmesinin ardından belediye heykeli meydana diker. Ülke gündeminde de yer alan bu heykel, herkesin dilindedir. Başbakan ve Rus heyeti ile birlikte görkemli bir açılışın planlandığı sırada Lenin heykeli çalınır. Tecrübeli komiser Erol ve genç komiser Ufuk, heykelin bulunması için Ankara'dan özel olarak görevlendirilir. Erol ve Ufuk'un heykeli bulmak için sadece on iki saatleri vardır. Eldeki delillerse kasabanın geçmişine uzanan bir yolun açılmasına neden olur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Teksas Katliamı'ndan Suspiria'ya: Usta Yönetmen Quentin Tarantino'nun En Sevdiği 20 Grindhouse Film
Sürgün Yıllarında Çekildi: Tuncel Kurtiz’in Daha Önce Gün Yüzüne Çıkmamış İki Filmi İlk Kez Gezici Festival’de
Sinefiller Buraya! İşte Entelektüel Seviyeyi Arşa Çıkaran Son 10 Yılın En İyi 100 Filmi

Popüler İçerikler

Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR

Kızım Enkanto yu bekliyor resmen gün saydı .. Ben de gideceğim banane fragman çok güzel eminim filmde öyledir ve ben bunu kaçıramam ….

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ