Sinemadaki Özel Odada 15 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar

Ankara'da, sinema salonunda kiraladığı özel odada B.A. (15) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen B.Ş.G. (25) tutuklandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşayan B.Ş.G., sosyal medyadan tanıştığı B.A. adlı kız çocuğu ile buluştu. Kızılay'da sinema salonunda 2 kişilik özel oda kiralayan B.Ş.G., buraya getirdiği B.A.'ya cinsel saldırıda bulundu. B.A.'nın olayı anlattığı ailesi, savcılığa başvurdu.

Çocuk İzleme Merkezi'nde ifadesi alınan B.A., B.Ş.G.'den şikayetçi olmadığını söyledi ancak savcı, 18 yaşından küçük olması nedeniyle soruşturma başlattı.

Gözaltına alınan B.Ş.G., savcılık sorgusunun ardından 'cinsel istismar' suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
03.03.2022

hayır baştan saçmalık zaten, hadi kızın 15 erkeğin 25 olmasını kenara koydum, hadi ikiniz tek başına buluştunuz, ona da tamam, özel oda nedir ya... ben 25 yaşındayım, kaç kere sinemaya gittik arkadaşlarla, özel oda aklımızın ucuzdan geçzmez. millet mi saf yoksa ben mi fazla güvensizim?

03.03.2022

Çocuklarınıza sahip cikin koruyun ne demek 15 yasinda ne demek bu cocugu tek birakmak bir bakin ilgilenin kimlerle konisuyor ne konuşuyor salmayin sokaga artik büyüdü diye herkes anne baba olmasin

03.03.2022

Guzel konusuyorsunda ben salmayin derken bir ilgilenin dedin olmasin gerçekten evet yalan soyledi büyük ihtimal fakat zaman cok kötü kardesim ben olsam telefonuna uygulama kurdurtup bakarim ne konusmus kimle konusmus gercektn cok kotu bir zamandayiz önlem sarr zamanin geçenleri cok hizli cok hircin birde ergen diyorsun ki tamamen dikkat etmek lazim bazi seyler olduktan sonra onlem almanin bir onemi yok yani demem o ki ben olsam daha sıkı gozlemlerim elim ustinde olur sıkmadan cocugu yaziktir. Een azindan aklini basina alana kadar izlerim yani benim de kizim var 1 yasinda inan cok korkuyorum artik.... Daha once yaşamış biri olarak cevremden gordugum kadariyla yasadiklarimiz bu onlemleri almaya bizi zorluyor yoksa kim istemez çocuğu ozgirce dolassin gezsin her anne baba ister ama olmuyor

03.03.2022

Çocuk, çocuktur. Ona ne güvenip kapıları açabilirsin, ne de asla güvenmeyip içeri hapsedebilirsin. Hayatı -iyisiyle kötüsü ile- tanıması, bilmesi gerek. Bunlar da sadece tecrübe ederek oluyor. Bu nedenle tek diye bileceğim; "Allah kötü yola sokmasın, kötü insanlarla karşılaştırmasın, yolu açık, şansı hep bol olsun"dur. Tabi imkan olduğunca salak, saçma şeyler yapsa bile müdehale ve rahatsız etmeden hep uzaktan izlemek gerek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ