Sineğe İşkence: İple Bağlayıp, Aleyna Tilki Dinlettiler

Kimliği belirsiz kişiler tarafından yakalanan sinek, bağlandıktan sonra kulaklıklarla Aleyna Tilki dinletilerek işkence edildi. Kulaklıkların arasına bağlı bir şekilde konulan sineğin o anları.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
31.07.2017

yaa aslında hastalandığımızda fln ilaç kullanmamalıyız, virüslerin ve bakterilerin fln da bir hayatı var, onların yaşama hakkına saygı göstermeyliyiz .S .s .

01.08.2017

Pardon onlar her türlü canlıya (insan,hayvan,bitki) enfeksiyon hastalık bulaştırıyorlar, yaşamı tehlike altına alıyorlar, öldürmezsen o seni öldürür kısaca.Bu videoda gördüğümüz ise bir karasinek hiçbir zararı yok anca sesinden rahatsız olabilsin ki çözümü öldürmek, eziyet etmek ve bunu yaparken mutlu olmak değil.Yakalayıp evden dışarı salabilirdi.

02.08.2017

Her gün sinek öldüren insanların gelip burada duyar kasması...

31.07.2017

Hepimiz şu ana kadar kim bilir kaç sinek öldürdük ama sebebi var rahatsız ediyor bizi ya da ısırıyo vs vs Ama bu kasıtlı olarak yapıldığı için bildigin sadistlige girer. Çünkü bu sineği sineklikle öldürmeye benzemiyo. Bildiğin zevkine yapılmış bir şey. İşte korkulması gereken durum bu durumdan zevk alma durumudur. Yarın arıya öbür gün hamam böceğine ondan sonraki gün kediye köpeğe derken bir bakmışsın insanlara neler yapar hale gelmiş adam.

Pasif Kullanıcı
31.07.2017

Zaten öldürmek ile işkence arasında o kadar fark varki.

TÜM YORUMLARI OKU (137)