Sinan Oğan, TRT ve Demirören Medya'nın Kapısına Dayandı: "Nerede Tarafsızlık?"

Oğan, TRT ve Demirören grubunun kanallarında kendisine yer vermediğini ve sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiğini söyledi.

Oğan, TRT önünde yaptığı konuşmasında, "Bizim vergilerimizle yayın yapan ama bize yer vermeyen TRT ekranlarından sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. TRT’nin sayın yöneticileri, siz orada sadece yöneticisiniz Erdoğan’ın adamı, memuru değilsiniz" dedi.

Oğan RTÜK önünde ise şunları söyledi: "RTÜK’ün önüne megafonla her gün taraftarlarımız gelecek ve çalışmalarımızı anlatacağız. Erdoğan’ın emrettiği gibi değil Anayasa’nın emrettiği gibi davranın."

Oğan, Demirören Medya'yı ise şu sözlerle hedef aldı: "Demirören Medya Grubu’nun tek bir yayınına dahi davet edilmedim. Ben cumhurbaşkanı adayı değil miyim? “Biz özel televizyon kanalıyız” demekle işin içinden çıkamazsınız. Özel kanal olarak birilerinin vicdanı değilsiniz, halkın vicdanısınız."

Oğan konuşmasında ayrıca gazeteci Ahmet Hakan'a yüklendi: "Ahmet Hakan benim eski arkadaşımdır. Eskiden MHP genel başkanı adaylığı süresince boy boy röportajlar yapardı, programına davet ederdi. Artık programlarında konuşturtmuyor bile. Hani nerede sizin demokratlığınız?"

Oğuzhan Uğur'dan Sinan Oğan'ın Katıldığı Programla İlgili Açıklama: 'Son Gün Karar Aldım, Yayınlamayacağız'
Sinan Oğan: 'Annem Vefat Ettiğinde Bahçeli Başsağlığı Bile Dilemedi, Kılıçdaroğlu Taziye Evine Kadar Geldi'
Anketlerin Nisan Ayı Ortalaması Belli Oldu: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Oyu Kaç?

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
25.04.2023

Bu kadar kritik bir seçim olmasaydı oyum kendisine Sinan Oğan’a olurdu. Çok dolu bir adam, hele Ince ve Erdoğan ile kıyaslandığında. (Bu seçim oyum KK’ye)

Pasif Kullanıcı
25.04.2023

çok haklısın, ülkenin 20 yılı heba olmuş, daha da kötü olmasın diye kemal kılıçdaroğluna oy veriyoruz. yoksa sinan oğan iyi bir cumhurbaşkanı olurdu.

25.04.2023

Hiçbir kanalda görünememesine rağmen alacağı oy hiç de az olmayacak.

25.04.2023

yolunun açık olmasını dilerim ki. Dün akşam izlerken ne kadar beyefendi, kültürlü, eğitimli, düzgün bı insan olduğunu gördüm. şimdiye dek hiç izlememiştim tam manasıyla, sakin ve üslubu çok düzgün herşeyden önce

25.04.2023

Az kaldı az adalet gelecek ama bu sizinle olmaz Sayın Oğan bence

25.04.2023

Neden?

TÜM YORUMLARI OKU (16)