Sinan Oğan Bakanlıkla 'Tatmin Olmadı'

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan New York Times gazetesine konuştu. Oğan, 'Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım' dedi.

28 Mayıs'ta tekrarlanacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kritik bir pozisyonda bulunan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ABD'li New York Times gazetesine konuştu.

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetti fakat ikinci turda belirleyici olabilir” başlığıyla yayınlanan haberde, “Bazıları tarafından şımarık olarak görülen fakat diğerleri tarafından da iktidarı belirleyecek olarak tanımlanan aşırı sağcı aday Sinan Oğan, cumhurbaşkanı ve rakibiyle karşı karşıya gelecek” denildi.

"Seçmenlerimin yüzde 70'i tercihimi destekler"

Günlerinin çok yoğun geçtiğini anlatan Oğan, 'Son 3 ya da 4 günümü böyle üst düzey isimlerle müzakere ederek geçiriyorum” dedi. 

Oğan, kendisine oy verenlerin yüzde 70’inin kendi tercihini destekleyeceğini savundu. New York Times ise uzmanların yorumlarına yer vererek bu iddianın belirsiz olduğunu ve seçmenin tepki oyu olarak kendisine oy vermiş olabileceğini öne sürdü.

Destekleyeceği adaydan üst düzey bir rol istediğini belirten Oğan, “Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım” dedi.

Davutoğlu ile görüştü

Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile Görüştü

Yarın Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek

Kemal Kılıçdaroğlu Yarın Sinan Oğan ile Görüşecek

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
18.05.2023

Bi karar ver hocam sende artık

18.05.2023

O kadar ilke açıklayıp da koltuk peşine düşeni tanımak istemezdim! Bu saatten sonra arkan var mıdır ona bi baktır.

18.05.2023

Oyumu Kılıçdaroğlu na verdim ve chpliyim. Sinan ogan destekçisi değilim fakat deva ve gelecek partisi liderleri yüzde 0 la cumhurbaşkanı yardımcısı oluyorsa Sinan ogan bubu istemekte çok haksız değil sanki

18.05.2023

akp artıklarına bakanlık %1 oy bile alamadan yardımcılık verip meclise sokuyorlarda sinan oğanın neyi eksik

TÜM YORUMLARI OKU (51)