Sinan Oğan, Ahmet Davutoğlu ile Görüştü

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile Millet İttifakı cephesi arasında önemli bir görüşme gerçekleşti. 

Sinan Oğan'ın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştüğü ve görüşmede cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ele alındığı öğrenildi. Seçimin ilk turunda yüzde 5.15 oy alan Oğan'ın ikinci turda kime destek vereceği seçimin sonucunu belirlemede oldukça önemli.

"Oğan’ın tavrı Millet ittifakından yanaydı"

Sözcü Televizyonu Editörü Deniz Gez, 'Kaynağım toplantının çok verimli geçtiğini aktardı. Sinan Oğan'ın Millet İttifakı'nı desteklenmesi konusunda umutlu olduklarını söylüyorlar' dedi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu da görüşmeye ilişkin bilgi aldığı üst düzey bir kaynağın “Sinan Oğan’ın tavrı, Millet ittifakından yanaydı' dediğini aktardı.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
18.05.2023

Bu da kendini naza çekip duruyor sanırsın Kılıçdaroğlu'nun aldığı oyları bu aldı.

18.05.2023

Atıyorum KK " Ben senin 5 şartının 5'ini de kabul ediyorum" dedi de Oğan mı kendini naza çekti? Şartlarını kabul etmek her iki tarafın da işine gelmiyor, ne yapsın adam? Hazır eline fırsat geçmişken ne kadarını kabul ettirse bizim karımıza. Sunduğu şartlar bizim arzuladığımız şeyler

18.05.2023

Davutoğlu ile mi...ay bana birşeyler oluyor 🤒

18.05.2023

Sinan oğana oy vermemin en büyük sebeplerinden biri bu adamların olduğu bir ittifaka evet diyemeyeceğim içindi. Millet ittifakına evet diyebilir ama karşılığında bu adamları oradan uzaklaştırması lazımdı... Sinan oğan bunları muhatap alması bile sinan oğana dair umutlarımı azalttı...m

TÜM YORUMLARI OKU (12)