Sinan Oğan'a Yapılan Saldırıyı Değerlendiren Bahçeli: 'Ülkücü Hiçbir Şeyi Yarım Bırakmaz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna, 'Bunun neresini değerlendireyim? Bir kişiyi kürsüyü yıkıyor, kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz' diyerek yanıt verdi.

Bahçeli'nin tartışma yaratan yanıtı sosyal medyada da konuşuluyor. 

Sinan Oğan, cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi'nde konuşma yaptığı sırada "Hareketin lideri Bahçeli" diye slogan atan bir kişinin saldırısına uğramıştı

Devlet Bahçeli de bugün grup toplantısındaki konuşmasının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, bir muhabirin 'Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna, 'Bunun neresini değerlendireyim? Bir kişiyi kürsüyü yıkıyor, kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz' diyerek yanıt verdi.

İşte o konuşma 👇

Bahçeli'nin sözleri sosyal medyada da konuşuluyor. Yapılan bazı yorumlar şu şekilde 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
07.03.2017

Yani diyor ki bu beceriksiz çıktı,bir dahakine bitiririz.Minnoşuma bak hele yav.Sen hele şu omurgayı bir düzelt,kemikler bi kaynasın,ondan sonra tekrar görüşelim cancağzım.

Pasif Kullanıcı
07.03.2017

Bunu söyleyen adam kendi dava arkadaşlarını yarı yolda bıraktı o da ayrı bir ironi

07.03.2017

Şimdi bu konuşmadan, Sinan Oğan'a saldıran kişiye mesaj vererek başladığı işi bitirmesini istemesi ile, Devlet Bahçelinin Sinan Oğan'ın öldürülmesini istediği sonucuna varırsam yanlış düşünmemiş olurum sanırım. Hayırlara vesile olsun. Yıllardır yediğiniz boklara cevaben; HAYIR ! https://goo.gl/m6aBvS Bu haberi bırakayım da, "Çalıyorlar ama hizmet ediyorlar." diyenler görsün lütfen.

07.03.2017

Beynimin olduğunu düşünüyorum. Akıllı olduğumu da düşünüyorum. Kuran'ı Kerim de bile bir sürü ayette aklınızı kullanın diye söylenir. Boş boş yazmak yerine bu söylediğimin neden yanlış olduğunu, aslında doğrunun, anlatılmak istenenin ne olduğunu yazınız lütfen. Yapmayacaksan da çocuk gibi ağlama. Bak söylenen cümleyi sana aynen söylüyorum, "Ülkücü hiç bir şeyi yarım bırakmaz." Bu ne demek ? ah tabii, benim muhteşem hayal dünyamda kurduğum bir takım safsatadır. Haklısın :) Cevap verme lütfen, istemiyorum. Git kendi düşünceni yaz yazacaksan, ama benim yorumumun altına gelme. İyi akşamlar.

TÜM YORUMLARI OKU (39)