Sinan Oğan: “1-2 Gün İçinde Karar Verip Gerekeni Yapacağım”

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, resmi olmayan sonuçlara göre ikinci tura kalan seçim ile ilgili olarak açıklama yaptı. İkinci turda kimi destekleyeceği ile ilgili olarak “1-2 gün içerisinde hızlı bir şekilde ATA İttifakı liderleri ile konuşma yapacağım. Kanaat önderleri ile toplantı yapacağım ve bir netice belirleyeceğim. Ondan sonraki 14 günde de gerekeni yapacağım” dedi. 

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın açıklamaları şu şekilde:

Seçim sonuçlarını kendi adımıza başarı olarak görüyorum. Türkiye’deki seçim şartları malum. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde hızlı bir şekilde ATA İttifakı liderleri ile konuşma yapacağım. Kanaat önderleri ile toplantı yapacağım ve bir netice belirleyeceğim. Ondan sonraki 14 günde de gerekeni yapacağım. Türkiye’nin krize düşmesine izin vermeyeceğiz. Bu seçim sürecini en doğru yöneten biz olduk. Tutunduğumuz tavırla seçim sonuçlarına etki ettik.”

Sinan Oğan'dan 'Balkon Konuşması' Açıklaması: "Kimse 'Korsan' Konuşma Yapmaya Kalkışmasın"

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
15.05.2023

Yani diyor ki, kim en büyük havucu verirse onun için havlarız. E devlet imkanlarını babasının malı gibi kullanan tayyipten seçim dönemi istediğin havuç olsun. Kasa kasa önüne döker. Oğan da gider o gönderecez dediği arapları afganları ülkeye alan şahsa desteğini ilan eder. Aksini söylemek isterdim ama adam süre belirtiyor kararımı vericem diye. Düşünecek bir şey yok. 1-2 güne karar veririm diyosan belli ki bahisleri açıyosun her iki tarafa da. Yani kısacası geçmiş olsun.

15.05.2023

iki kisilik bir yapi ve 5,50 oy orani .Milletimizin bilinci sifir...

15.05.2023

Bunu dusunuyor olman bile aslinda neyin pesinde oldugunu acikca gosteriyor aslinda. Bir de ben Sinan’a oy veren kitlenin ona bagli, sadik bir kitle oldugunu dusunmuyorum, onun destekleyecegi taraf secmenin umrunda olmayacak bence, sonucta bunlar Rte’den nefret eden ama Hdp meselesinden dolayi da KK’ya asla vermek istemeyen kitle, buyuk bir cogunlugu oy kullanmayacak gibime geliyor ve yine Rte’ni zaferiyle sonuclanacak gibi. Insallah yaniliyorumdur bilemiyorum ya moralim sifir suan.

15.05.2023

Doğru kimi desteklerse desteklesin. İkinci turda oy kullanmayacağım. Sinan beyden beklentim kimseyi desteklememesi.

15.05.2023

Umarım doğru kararı verirsiniz milliyetçi bozuntularıyla iş yapmayın o yeterli.

15.05.2023

milliyetçi Mansur: apo bey

TÜM YORUMLARI OKU (42)