Simülasyon Sonuçlarına Göre Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Sıralaması Açıklandı

Avrupa Ligi'nde ilk kez Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray aynı anda yarışıyor. Üç takımın bu rekabeti sezon içinde de sık sık gündem belirleyecek. Football Rankings sitesi ise ilginç bir iddia ile rekabeti farklı bir boyuta taşıdı.

Takımlarımızın yurt içindeki rekabeti Avrupa Ligi'nin yeni statüsüyle yurt dışında da farklı bir boyuta taşındı.

Lig statüsüyle birlikte aynı ligde yer alan takımlarımızın neler yapacağı hayli merak konusu olmuş durumda. Football Rankigs ise bu heyecana farklı bir katkıda bulundu.

Football Rankings'e göre temsilcimiz Galatasaray lig bölümünü lider kapatacak, temsilcimiz Fenerbahçe ile diğer temsilcimiz Beşiktaş ise 16 ve 31. sıralarda ligi tamamlayacak.

Football Rankings sitesinin bu tahmini tartışma yaratırken sosyal medyada insanlar kendi tahminlerini paylaşmaya başladı. Sizin tahminleriniz neler?

İlginiz Çekebilir

Fatih Tekke'nin Milli Takım Kariyerini Bitiren Terim Şakası Yine Gündem Oldu
Yusuf Dikeç Çılgınlığı Şimdi de Premier Lig'de: Chlesea'nin Tek Golüne Yusuf Dikeç Sevinci
Serkan Yıldırım, Son Gün Dahil Olabildiği Paris Oyunları'nda Altın Madalya Kazandı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
01.09.2024

Koyu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum bunu kim yaptıysa mabadından uydurmuştur 😂 genç oğlanlar daha yeni içimizden geçti rezalet top oynuyoruz bırak lider bitirmeyi son 16ya kalamayız gibime geliyor

01.09.2024

Young boysu da eler diyordu. Futbolda tahmin işi zor gese nin kurası en kolayı ama takım geçen seneki gibi değil.manchester 3 denmiş adamlar karambol futbolu oynuyor hala Beşiktaş 31 zaten açıklaması yok...

01.09.2024

Young Boy'a elenen takım, Lille'e elenen febe ile baraj maçı oyanan bejeke ile aynı kategoride mücadele edecek. madem Galatasaray'ı düştü sanıyorsun. düştüyse de diğerlerinin yanına gitti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ