Simpsonlar Yine Kehaneti Tutturdu: Kamala Harris'in Başkanlık Yarışını da Bildiler

ABD'nin popüler kültürüne damga vuran ve Türkiye'de de çok sevilen 'The Simpsons' (Simpsonlar) dizisi bir kez daha tutan bir kehanetle gündeme geldi. Son olarak ABD Başkan Adayı Donald Trump'a yapılan saldırıyı önceden tahmin eden dizi bu kez Kamala Harris kehanetiyle herkesin dikkatini çekti.

Kaynak

1989 yılından beri devam eden ve sadece ABD değil tüm dünyada ilgiyle takip edilen televizyon klasiği 'The Simpsons' popüler kültüre olan etkisiyle sık sık gündeme geliyor.

Başta ABD olmak üzere meydana gelen önemli politik gelişmelere önceden yapılan tahminler ve bu kehanetlerin ilginç bir şekilde tutması sık sık gündemin üst sıralarında kendine yer buluyor.

Şu ana kadar yayınlanan 768 bölümde sonradan yaşanacak gelişmelerin yer verildiğini ispat etmeye çalışanlar kadar aslında bu kehanetlerin bir photoshop hilesi olduğunu savunanların da sayısı çok.

Son olarak ABD Başkan Adayı Donald Trump'ın silahlı saldırıya uğramasıyla konuşulan bu ekran klasiği bu defa da bir diğer ABD Başkan adayı Joe Biden'dan sonra Demokratlarda öne çıkan isim Kamala Harris'i 'tutturmasıyla' gündemde!

Biden'dan Sonra Gözler Onda: ABD'nin İlk Kadın ve Siyahi Başkan Yardımcısı Kamala Harris Kimdir?

İngiltere merkezli Daily Star'da yer alan "Simpsonlar, Kamala Harris'in'in Başkanlık yarışına öngördü" başlıklı haberde, dizinin Kamala Harris'i 2000 yılındaki bir bölümde tahmin ettiğine yer verildi.

2000 yılında yayınlanan söz konusu bölümde Lisa, Kamala Harris'in Biden'ın 2021'deki yemin töreninde giydiği mor takım elbiseye çok benzeyen bir takım elbiseyle başkan rolünü üstleniyor.

Basında daha çok mor renkli ceket ve kolyesiyle karşımıza çıkan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, geçtiğimiz günlerde başkanlık yarışından çekilen Joe Biden'ın desteklediği aday olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Joe Biden ABD Başkan Adaylığından Çekildi
İngiliz Daily Mirror Gazetesi: "Türk Turistler Yunanistan'a Akın Ediyor, Türkiye'de Oteller Boş Kaldı"
Türkiye'ye Geldi, Hayatı Değişti: Mide Küçültme Ameliyatından Sonra Bambaşka Biri Oldu!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
23.07.2024

O kadar salakça şeylere inanıyorsunuz ki djjdjdjs Kadınların profesyonel gözükmek için giyebileceği şey tek şey cekettir zaten ve sıkıcı olmak istemeyen renkli ceket giyer. İnci de elegant, olgun görünmek için takılabilecek tek takı türüdür. Güç sahibi, kariyerinde iyi bir yerde olan kadınları hep bu kombinlerle görürsünüz, Simpson da genelde ne yapılıyorsa onu resmetmiş çizgi filmde, bitti bu kadar. Ne ceketin içindeki üst uyuyor, ne saçı uyuyor ne de kolyesi uyuyor aq. Her olayı bir şeye bağlamaya çalışırsanız saçma sapan komplo teorilerine inanırsınız

23.07.2024

Meral akşener kombini bu bildiğin.

23.07.2024

Obama adayken bir yerde okumustum. ama kaynagi animsamiyorum.zenci baskan secilecek. Bir kadin baskanda gelecek. ve daha sonrasinda escinsel yada trans biri gelecek diye okumustum. Ve aynen de yazdigi gibi ilerliyor. Kehanet felan yok. Bence hersey planli...

29.07.2024

Hep amarıkanın bilanlari bunlar bacim

23.07.2024

dünya tiyatrodan ibaret

TÜM YORUMLARI OKU (12)