Simpsonlar Rusya - Ukrayna Savaşını da Bildi! İşte Simpsonlar'ın O Bölümü ve 2022 Kehanetleri...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Böylece iki ülke arasında uzun zamandır süren gerilim savaşa dönmüş oldu. Ukrayna'da savaş devam ederken tüm dünya gözünü Rusya ve Ukrayna'ya çevirmiş durumda. Birçok ülke Rusya'ya yaptırımlarda bulunurken vatandaşlar savaşın sonunun ne olacağını merak ediyor. Durum böyleyken bazı kişiler ise efsane çizgi dizi Simpsonlar'ın kehanetlerini hatırladı. Simpsonlar'ın izleyicileri çizgi dizinin Rusya Ukrayna savaşını ön gördüğünü söyledi. İşte Simpsonlar 2022 kehanetleri...

Kült çizgi dizi Simpsonlar'ın eski bir bölümü olan 'Simpson Tide', Sovyetler Birliği'nin dönüşünü ve yeni bir Soğuk Savaş'ı öngörmeyi başardı. Hem de Boris Yeltsin'in başkan olduğu ve ilişkilerin iyi olduğu 1998 yılında...

Simpsonlar'ın bu bölümü, Homer Simpson'ın Donanmaya katılmasıyla başladı. Ardından Homer, kendini yanlışlıkla bir Rus denizaltısıyla çatışmaya giren bir denizaltıda buldu. Bu bizi, Rusya'nın Birleşmiş Milletler büyükelçisinin Sovyetler Birliği'nin çöküşünün sadece bir dolap olduğunu ortaya koyduğu bölüme götürdü. Bölümün ilerleyen dakikalarında Berlin Duvarı yeniden yükseldi, Lenin ise yeniden hayata döndü. Sosyal medyada bu görüntüler 'Simpsonlar Rusya-Ukrayna krizini de bildi' diye paylaşıldı.

Simpsonların 2022 Kehanetleri

Simpsonların gelecek kehanetlerini küçümseyenler olduğu kadar inananlar da bir o kadar fazla. Simpsonların 'Simpson Tide' bölümünün bu günü gösterdiğini düşünenler 2022 kehanetlerini merak ediyor. İşte o kehanetler;

Sanal Gerçek Yemekler

Simpsonlar, Homer ve Marge'ın sanal gerçeklik gözlükleri ve besleme tüplerinin yardımıyla bir miktar 'sanal şekerleme' ile kendilerini şımarttıkları 2030 yılına, geleceğe seyahat etmeyi başarmışlardı. Cornell Üniversitesi'ndeki gıda bilimcileri, rahatlatıcı bir sanal gerçeklik ortamında tüketilen peynirin daha lezzetli olduğunu keşfetti. Royal Caribbean ise, misafirlerine yolculuklarında Sanal Gerçeklik yemek deneyimi yaşatmak için teknoloji geliştirmeye çalışıyor.

Mars'ı Kolonileştirmek

Mars'a gitme hayalleri kuran Lisa, annesi Marge'ın hoşnutsuzluğuna rağmen Kızıl Gezegen'e tek yönlü bir gezi için kaydoluyor. Bu da tüm ailenin aynı anda 2026 yılında gerçekleşmesi gereken geziye kaydolmasına neden oluyor. Elon Musk ve SpaceX'teki ekibi, 2022'de Mars'a giden kargo gemileri geliştirmeye çalışıyor.

Başkan Adayı Ivanka Trump

Simpsonlar, Donald Trump'ın kızı Ivanka'nın, babasının göreve başlamasından önce veya sonra Başkanlığa aday olduğunu sık sık işaret etti. Gerçek hayatta ise, Ivanka Trump, Başkan olmak için gerekli şartları barındırıyor ve aday olması şaşırtıcı değil.

Dünyayı Ele Geçiren Robotlar

Simpson ailesi, her araçta robotların bulunduğu bir eğlence parkını ziyaret etti. En sonunda robotlar kontrolü kaybetti ve çevrelerindeki çoğu insanı öldürdü. Halk arasında “Yapay Zekanın babası” olarak bilinen Jürgen Schmidhuber, robotların birkaç on yıl içinde dünyayı kolaylıkla ele geçirebileceğini tahmin ediyor.

Müzikle Zihin Kontrolü

2001'de ekranlara gelen bir bölümde Bart ve arkadaşları, çocukları bilinçaltı mesajlarla besleyerek zihinleri müzik yoluyla kontrol etmeye çalışmak için Deniz Kuvvetleri'nin bir projesi olan bir grupta yer alıyor. Pek çok insan hala hip-hop müziğinin dinleyicilerin zihinlerini kontrol etmek için kullanıldığına inandığından, bu gelişme, halihazırda gerçekleşmiş olan bir tahminler listesinde düşünülebilir.

Dikkatinizi Çekebilir

Putin'in Dünyaya Geliş Hikayesi Herkesi Şaşırttı! Her Şey Bir Çift Kanlı Ayakkabı ile Başladı...

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu