Simleriniz İçin Hayatı Çok Daha Zor Bir Hale Getirecek 10 Adet The Sims 4 Meydan Okuması

Tek sınırın hayal gücü olduğu The Sims 4'te atılabileceğiniz yüzlerce farklı macera var. Simlerinizin nasıl bir hayat süreceğini ve nasıl karakterlere sahip olacağını belirlemek size düşüyor. Fakat bu yazıda listelediğimiz The Sims 4 meydan okumaları ile beraber oyundan alacağınız deneyim çok farklı bir hale bürünüyor.

Simleriniz için hayatı çok daha zor hale getiren ve aynı zamanda The Sims 4 challenges olarak bilinen bu etkinlikler, belli kurallar doğrultusunda size çok ilginç oynanış tarzları vadediyor.

1. Simlerinizi tarih öncesinden günümüze kadar yaşatın.

Across the Ages olarak bilinen bu meydan okumayla beraber simlerinizin çağlar boyu yaşam sürmesi gerekiyor. Prehistorik dönemden modern zamana kadar birçok simi yönetmek ve zamanın akışına şahit olmak kulağa oldukça keyifli geliyor.

2. 100 adet bebek yapın.

Oyunun en enteresan meydan okumalarından birinde ise 100 adet bebek yapmanız gerekiyor. Oldukça zorlayıcı olan bu meydan okumada simlerinizin 100 bebek barajını aşmasını gerekiyor.

3. Oyuna kardeşine bakmakla yükümlü bir genç olarak başlayın.

Özgün adı The Big Sister Challenge olan bu oynanış tarzında iki yetim kardeşten birine hayat vermelisiniz. Büyük kardeş olarak tüm odağınızı kardeşinize çevirmeli ve Big Happy Family özelliğine sahip olarak ona sağlıklı bir hayat sunmalısınız.

4. Eşlerini öldüren bir altın avcısı olun.

The Black Widow Challenge olarak bilinen bu meydan okumasında oyuna dul bir kadın karakterle başlamanız gerekiyor. Daha sonra başka simlerle evlenmeli ve onların varlıklarını ele geçirdikten sonra eşlerinizi maalesef öldürmelisiniz. 

Meydan okumanın bir diğer şartının asla asla para kazanmamak olduğunu belirtelim. Bir altın avcısı olarak tek göreviniz evlendiğiniz insanların servetine el koymak olacak.

5. Evden kaçan bir genç olarak oynayın.

The Runaway Teen Challenge adıyla da bilinen bu meydan okumada evden kaçan bir genç olarak oynamalısınız. Şartlar doğrultusunda oyunun başında hiç paranız olmayacak ve ancak yeterli düzeyde paranız olduğunda bir eve sahip olacaksınız.

 Bir eve sahip olana kadar elektronik eşya kullanamaz ve bir işe giremezsiniz.

6. Sim dünyasındaki tüm ev ve simlere sahip olun.

Build-A-City Challenge kapsamında Willow Creek, Oasis Springs ve Magnolia Promenade bölgesindeki tüm evleri yıkmanız gerekiyor. Oldukça detaylı olan bu meydan okumada sıfırdan başlayarak tüm evlere sahip olmalı ve adeta kendi sim evreninizi kurmalısınız.

7. Nesiller boyu aynı ailede oynayın.

The Legacy Challenge ise The Sims 4'ün en klasik meydan okumaları arasında yer alıyor. Oyunda bir aile kurmalı ve olabildiğince uzun bir süre boyunca aynı aileyi yönetmelisiniz. Soyağacının nesiller boyu devam edeceğinden emin olmalısınız.

8. Oyuna bir evsiz olarak başlayın.

The Homeless Challenge adıyla da bilinen meydan okumada kendi evinizi sıfırdan inşa edene dek evsiz kalmalısınız. Kurallar gereği sadece balıkçılık yapmalısınız. Başka simlerin evinde kalamaz ve onların eşyalarını kullanamazsınız.

9. Oyunun tamamını bir sığınakta geçirin.

En zor The Sims 4 meydan okumaları arasında yer alan The Apocalypse Challenge ise sizi oyunun tamamını bir sığınakta geçirmeye davet ediyor. Yönettiğiniz sim asla sığınağı terk etmemeli ve yaşlılıktan ölene kadar orada kalmalı. Sim başka bir sebepten hayatını kaybederse meydan okuma başarısız olur.

10. Tüm teknolojik ve elektronik aletlerden uzak bir şekilde yaşayın.

Off the Grid Challenge ise The Sims 4'ün en ilginç meydan okumalarından biri. Hiçbir teknolojik ve elektronik aleti kullanamayacağınız bu oynanış tarzında adeta doğal yaşamı benimsemelisiniz.

11. MasterChef'i The Sims 4'e taşıyın.

Bu meydan okumayla beraber beş adet yemek yapma yeteneğini sıfır olan sim oluşturun. Daha sonra son seviye yemek yapma yeteneğine üç sim daha oluşturun. Haftalık yarışmalarla kimin MasterChef olacağını belirleyin.

12. Doğa ananın ta kendisi olun.

Bahçelicilik (gardening) yeteneğini son seviye çıkarın ve oyunda sahip olunabilecek her hayvandan bir tane evlat edinin. Daha sonra hepsinin mutlu olduğuna emin olun ve evden kaçmamalarını sağlayın.

Her Biri Adeta Kapı Komşumuzmuş Gibi Hissettiren, The Sims Serisinin 13 İkonik Karakteri
Oyun ve Oyun Sistemleri Koleksiyonuyla İki Rekor Birden Kıran Kadın Oyuncu ile Tanışın!
GTA: San Andreas'ı Çıkış Yaptığı Dönemin Çok Ötesinde Kılan 13 Müthiş Detay

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!