Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Apple Parodisi: iDiots

Videoda kullanılan robotlar aslında iPhone4 almak için sırada bekleyen insanları temsil ediyor. Yeni telefonlarıyla oldukça mutlu olan robotlar, büyük bir robotun gelmesiyle o çok sevdikleri iPhone'ları artık çalışmaz hale geliyor. Ama üzülmeyin! Apple mağazalarında yeni iPhone'lar sizleri bekliyor!

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
28.09.2016

Kusura bakmayın da hakikaten durumunuz bu yani applecılar.

28.09.2016

parodi değil gerçek bu, insanların şuanki hali mk ^-^

28.09.2016

Bu arada ufak bir bilgi: iPhone 4 ile aynı zamanlarda piyasaya sürülen Samsung S3 yaklaşık 3 sene sonra yazılım desteği kesilen bir cihaz. Aslında kimi insanlar yeni sürümü cihaza yüklemenin yolunu bulup çalıştırırken, Samsung bunu yaptırmadı. ÇÜNKÜ YENİ CİHAZ SATMALIYDI! Fakat iPhone 4 un ömrü daha uzun oldu. Dileyen araştırabilir. Piyasada en uzun soluklu yazılım desteği Apple cihazlarındadır. Buradaki durum diğer markalar içindir aslında. Apple da kuyruk oluyor diye böyle şeyleri yapılıyor. Bir firma üzerinden -ki en uzun soluklu yazılım desteği veren- böyle bir video sadece komik olabilir.

28.09.2016

samsungun kendisine ait bir işletim sistem yok bu yüzden para kazanmak için sürekli güncel cihaz üretmek durumunda. Ancak Apple bir cihaz sattığında o cihaza başka yollardan uygulama muzik vs yüklene miyeceği için app strore dan satın almak durumdasın yani apple sattığı bir cihazdan ekstradan 400-500 dolar daha kazanmakta ancak samsung sattığı cihazın parasını alıp daha sonra o cihazdan hiçbir şekilde kaar etmeden güncelleme desteğini sunan bir firma ki bunu bir çok firma yapmıyor bile ki samsungun güncelleme desteğine ihtiyacı yok bilindiği üzere samsungda s2 den beri olan çift ekran özelliği daha diğer android telefonlara android 6.0 ile geldi iphone a ise geçtiğimiz sene eklendi samsung iphone dan daha önde bir firma olduğu için yazılım desteği sunmak gibi bişey yapmasına gerek olmadığı halde 3 yıl yazılım destei sunmuş bir firmadır iphone tarafına bakıcak olursak örneğin ios 8 çıktı 1 ay içinde sayısız hata güncellemesi yapıldı aynışey ios 10 içinde geçerli.

TÜM YORUMLARI OKU (20)