Şimdiye Kadar Neredeydi Diye Düşünüp Durduğumuz Son Moda Trendler

Bir zamanların korkunç modasından bizi çekip çıkaran yepyeni parçalar için ne kadar teşekkür etsek az! Taşlama kotlar mı dersiniz, dikişlerinden biçimsizleşen taytlar mı dersiniz, bolerolar, düşük bel pantolonlar... O zamanlar neredeydi diye düşünüp durduğumuz, şimdiki zamanın kurtarıcı parçalarını sizler için bir araya getirdik.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Oversize tişörtler

Bir zamanlar üstümüze streç film gibi yapışan tişörtlerden bizi kurtaran oversize tişörtlerin kurtarıcılığı anlatmakla bitiremeyiz! Hiç düşünmeden dolaptan çekip giyebileceğiniz bir oversize tişört ile kötü görünmeniz oldukça zor.

Dikişsiz taytlar

Dikişlerinden biçimsizleşen taytların kötü görüntüsünden bizi kurtaran, dikişsiz taytlar ise, 'Neredeydin şimdiye kadar?' dedirtiyor!

Oversize gömlekler

Dar gömlekleri uzun zamanlar giydik, bitti! Şimdi oversize gömleklerin uçuşan kumaşlarına kapılıp gitme zamanı. Oversize gömlekler, bir kot ya da bir şort ve yahut bir taytla inanılmaz şık görünmenizi sağlıyor

Yüksek bel pantolon

Düşük bel pantolonların moda olduğu o kara günleri geride bırakmamızı sağlayan yüksek bel pantolonların geri dönüşü muhteşem oldu. Hemen hemen herkes tarafından sahiplenilen yüksek bel pantolonlar inanılmaz kurtarıcı!

Yüksek bel mom şortlar

Hem rahat hem havalı görünmenin en kolay yolu, yüksek bel mom modeller olmayacak da ne olacaktı? Yazın sıcağında sizi streç gibi saran kot şortlara elveda, hoş geldin yüksek bel mom şortlar!

Sırt dekolteli bluzler

Son zamanların belki de en cool görüntüsünü sırt dekolteli bluzler veriyor. Hemen hemen her mağazada bir çeşit sırt dekolteli bluz görmeniz çok olası.

Farklı desenlerde kıyafetler!

Son zamanların en büyük trendlerinden bir diğeri de farklı desenli kıyafetlerin ortaya çıkması! Alışık olduğumuz leopar deseninin yanı sıra zebra ve inek desenli parçalar, oldukça sahiplenildi. Sahi neredeydi bu güzelim desenler?

Bel çantaları

Doksanlı yılların modası bel çantasının ortadan kaybolmasıyla adeta boşluğa düşmüşüz resmen. Geri dönüşü efsane olan bel çantaları şimdilerde iyi ki hayatımızda dediğimiz parçalardan bir tanesi.

Bel dekolteli pantolonlar

Çıktığı günden itibaren çok tartışılan bel dekolteli pantolonlar, bir kısım tarafından sahiplenilirken, bir diğer kısım tarafından adeta linçlendi. Doğru kombinlendiğinde bellinizi olduğundan daha ince gösteren bel dekolteli pantolonlar, galiba bir süre daha bizimle olacak.

Topuklu terlikler

Yazın kurtarıcısı topuklu terlikler, farklı renk ve model seçenekleriyle birçok kadın tarafından sık sık tercih ediliyor. Tarzınıza uygun topuklu terliğinizle, sıradan bir kombininizi uğraşılmış bir şıklığa çevirebilirsiniz.

İp askılı büstiyerler

Tek başına bir kotun üstüne ya da oversize bir gömleğin içerisinde tercih edebileceğiniz ip askılı büstiyerler, kesinlikle her dolapta birkaç renk olması gereken parçalardan.

Korse detaylı üstler

Kimi sever kimi sevmez ama son zamanlarda korse detaylı tişörtler, sweatshirt, bluzler görmek çok olası. Alışagelmişin dışında bir tarza ev sahipliği yapan korse detaylı kombinleri, kendi tarzınızla harmanlayabilirsiniz.

Şort etekler

Açılma derdi yok, çekiştirme derdi yok. Şort etekler sayesinde alışkın olmayan kadınlar bile rahatlıkla etek giyebiliyor!

Gelecek Yılın Yepyeni Moda Trendleri Belli Oldu: Pandemi Dönemi Bittiğinde En Çok Neler Giyeceğiz?
Birçok İnsanın Hayatını Kabusa Çevirmesine Rağmen Bir Zamanlar Tercih Edilen 20 Moda Trendi
Yakın Zamanda Moda Olup Herkesin Üstünde Görülmesinden Fena Halde Çekindiğimiz 12 Kıyafet

Popüler İçerikler

Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
YORUMLAR
23.03.2021

oversize modasına bayılıyorum. hem benim gibi kapalılar hem de açık hanımlara uygun. rahat rahat, geniş geniş. bu modayı hayatımıza sokan billieye tşk buradan

23.03.2021

Bazılarını çok seviyorum.

23.03.2021

Bende bende :)

17.05.2021

Şimdiye kadar neredeydi demiyoruz çünkü hepsi zaten kullanılan ürünlerdi. Tabi keşke son moda olmasaydı da hala satın alabiliyor olsaydık. 50 TL den aşağı tişört bulamaz olduk. Tişört için kullanılan kumaş 1 TL etmiyor. Yazık vallahi halimize.

TÜM YORUMLARI OKU (4)