Şimdiye Kadar Ne Kadar Tuhaf Yerlerde Uyumuş Olabilirsiniz? İnsanların Uyuyakaldığı 15 Garip Durum ve Ortam

Daha önce hiç çok yorgun hissettiğiniz ve nerede olduğunuzu pek düşünme şansı bulamadan uyuyakalıp, uyandığınızda nerede olduğunuzu sorguladığınız bir durum yaşadınız mı?

1. "Düğünüm sırasında uyuya kalmıştım. Daha doğrusu nikah sırasında insanların gelmesini ve “evet” diyeceğim o özel anı beklerken bu oldu."

2. "Bir keresinde ameliyat olmadan önce bana uygulayacakları tıbbi prosedürü beklerken uyuyakalmıştım. Sonuç olarak benden ameliyat esnasında uyutulmam için bu prosedürü imzalamamı isterken beni uyandırdılar."

3. "Ambulansın arka tarafında uyuyakalmışım. Bu size sıradan gibi gözükecektir, tabii benim ambulans görevlisi olduğumu bilmiyorsanız."

4. "Bir iş görüşmesi esnasında sonucu beklerken uyuyakalmıştım. Biraz garip olsa da patronum işi aldığımı söylemek için beni uyandırmıştı."

5. "Bir keresinde veri toplamak için yapılan deneysel bir çalışmanın ortasında uyuyakalıp çalışmayı mahvetmiştim."

steemitimages.com

6. "Tez savunmam sonrasında otobüste giderken ayakta uyuyakalmıştım. Uyandığımda elim tutacakla tek vücut olmuştu."

7. "Araziyi sürerken, traktörde…"

Yazın ekstra mesai almak istediğim bir günde ayakta duramayacağıma karar verip traktörün GPS’ini, beni  dönüş noktama varmadan 5 dk öncesinde haber verecek şekilde ayarladım. Arazi 1200 metre civarındaydı ve her dönüş noktasına kadar 10 dakika uyuyabiliyordum..

8. "Çocukken arka bahçemizde üzerine tırmandığım bir ağacın üzerinde uyuyakalmıştım."

9. "Anestezi olmadan yapılan bir dolgu esnasında uyuyakaldığımı hatırlıyorum. Dişçi bana ağzımı daha çok açmam gerektiğini söyleyerek beni uyandırdı."

10. "Wiz Khalifa konserinde uyuyakaldım. Herkes uçuyordu, o kadar kalabalıktı ki birkaç dakikalığına düşmeden ayakta uyuya kalmayı başarabildim."

11. "Laboratuvar teknisyeni iken ürpertici bir boşlukta. Laboratuvarın çatısında bir boşluk vardı, ürpertici yaratıklar ya da seri katiller yoktu."

12. "Kafam canavar gibi bir hoparlöre dayalıyken bir partide uyuyakaldım."

13. "Yağ değişimini yaptığım bir arabanın altında..."

14. "Okulda sunum yaptığım sırada, emin olun bu acı bir gerçek..."

15. "Başka birisinin karısının omzunda. Ne zaman uyuya kaldığımı hatırlamıyorum ama kikirdemesiyle uyandırıldım."

Eğer sizin de böyle tecrübeleriniz varsa yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
YORUMLAR
07.12.2019

Çocuk'ken evimizin bahçesinde ki tarihi zeytin ağacında uyuya kaldım.uyandığım da kalastan halliceydim.ergenlik dönemin de,sarhoşken akşam girdiğim tuvalette uyuya kaldım,uyandırıldığım da sabahtı.:) bir kaç yıl sonra da,kadıköy sahil de bank da uyuya kalmıştım.sarhoş değildim,ama alkollüydüm ve hava da soğuktu.uyandığım da doğrulamadım.üzerime yatmış iki büyük köpek vardı.birinin kuyruğu tam çenemin önündeydi.kordoba kuyruğu olan.:)onlar olmasa,büyük ihtimal,çantam çalınır+bir tinerciye yem olurdum.yattığım banktan kalkmam zor oldu.bank'ın etrafın da 8 adet iri köpek,2 adet üstüm de,beni sahiplenmişlerdi.ev'e kadar bıraktılar.bu iyiliklerini hiç ama hiç unutmuycam.hem,beni korudular,hem üzerim de yatan iki köpek yüzünden,uyandığım da sıcacıktım.:) hom yaa,hom işte..

07.12.2019

Üniversite de finaller döneminde uykusuzluğumun zirveye çıktığı bir periyodum vardı. Her gün sabah okul-ev-birşeyler atıştırma-biraz ders-2 saat uyku ve akşam 7den sabah sınava kadar tekrar ders 2 hafta böyle devam edince finallerin son günü eve geldim ve uyuyacağımı kimsenin uyandırmamasını söyledim, ev arkadaşım Cihad uyandırdığın da bağırmaya kalkmıştım çocuğa meğerse 1 gün hiç güneş görmemişim. korkudan uyandırmışlar birşey olacak diye.

07.12.2019

72 saati aşkın süre uyumadan ayakta kaldım. Eve geldim. Duş aldım. Yemek yedim. Zerre uykum yoktu. Sonra kanalı değişmek için 3lü koltuğun ucuna uzandım. Sabah uyandığımda kolumu hissetmiyordum

08.12.2019

Neden 72 saat uyanık kaldınız

TÜM YORUMLARI OKU (12)