Şimdi Evli, Mutlu, Çocuklu: Bir Döneme Damgasını Vuran Kısmetse Olur'un Ceyda'sının Yeni Hayatına Göz Atalım!

Bir döneme damgasını vuran, binlerce insanın hala açıp açıp izlediği Kısmetse Olur yarışmasına damgasını vuran Ceyda Kırıcı'nın son hali görenleri şaşırttı. Aradığı aşkı yine bir izdivaç programında bulan Ceyda'nın yeni yaşamına bir göz atalım istedik.

Hazırsanız başlayalım!

Türk televizyonlarına damgasını vuran izdivaç programı Kısmetse Olur, popülerliğini hala devam ettiriyor. Kurgu olduğunu bildiğimiz halde izlemelere doyamadığımız Kısmetse Olur'un gelin ve damat adaylarının şimdiki hali ise bizlerin en çok merak ettiği konu haline geldi.

Tabii ki Kısmetse Olur ile ilgili aradan onlarca yıl geçse bile unutamayacağımız pek çok şey var. Emre ile Ayça, Eser ile Cansel, Melis ile Erdem...

Gözlerimiz doldu değil mi?

En az bu çiftler kadar göz önünde olan ve sevilen bir diğer çift ise AdCey! Topuklu Efe'miz Ceyda'nın, ağır abi Serhan'la ayrılıp elenmesinin ardından geri dönerek Adnan ile ilişki yaşaması herkesi şaşırtmıştı.

Fakat Topuklu Efe Ceyda, ilişkileriyle değil de Melis ile olan kavgasıyla akıllarımıza kazındı. Tartışmaları bir anda alevlenen ikili yapım ekibinin fonda çaldığı klasik müzik ile birbirlerine girmiş, kimseler ayıramamıştı!

Laf aramızda kalsın Ceyda, Melis'e 'topuklu' ayakkabısıyla bir hayli fena saldırmış!

Tabii konumuz Ceyda'nın Kısmetse Olur serüveni değil, yeni hayatı!

Asla ilk sezonun tadını vermeyen 2. sezon Kısmetse Olur'u başlamış fakat finali göremeden izdivaç programları Türkiye'de yasaklanmıştı.

Kısmetse Olur yarışmasından gelen ikinci sezon teklifini 'O ev benim psikolojimi bozdu' diyerek kabul etmeyen Kırıcı, şok bir hamle ile ATV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programına katıldı!

Asıl kısmeti burada bulan Ceyda, damat adayı Mustafa Tuncay ile 2019 yılında evlendi! Görenlerin dikkatini çeken ise Ceyda'da yaşanan değişimlerdi.

Görenlerin şaşırmasına neden olan değişim Ceyda Kırıcı'nın estetik yaptırdığı haberlerini de beraberinde getirdi. Kilo veren ve saçlarını uzatan Kırıcı, birtakım estetik operayonlar ile son görünümüne sahip oldu.

Özellikle verdiği kilolarla dikkat çeken Kırıcı, düzenli spor yaptığını ve sağlıklı besinler tercih ettiğini söylüyor. Plates eğitmenliği yapan Ceyda Kırıcı, Instagram'da düzenli olarak plates videoları paylaşıyor.

664 bin takipçisiyle hayatının her anını paylaşan Ceyda Kırıcı, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuş, bu heyecanını takipçileri ve hayranlarıyla paylaşmıştı.

Yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alacak olan Ceyda ve Mustafa çifti erkek bebek bekliyor!

Evli, mutlu ve çocuklu olan bir çift daha! Ceyda Kırıcı'nın Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı bazı fotoğraflara birlikte bakalım 👇

www.instagram.com

👇

www.instagram.com

👇

www.instagram.com

👇

www.instagram.com

👇

www.instagram.com

👇

www.instagram.com

Ceyda Kırıcı'nın değişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce iddia edildiği gibi estetik operasyon geçirmiş mi?

www.instagram.com

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
05.03.2022

Göz atmasak olmaz mı Onedio?

06.03.2022

Ben şimdi niye bunu okudum pişmanlığı

12.03.2022

şaşırdım başka programdan biriyle evlendiğini biiyordum

12.03.2022

bilmiyordum*

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ