Silvan'da Terör Saldırısı: 1 Şehit

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde nöbet değişimine giden koruculara, PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucunda yaralanan bir korucu hastaneye götürülürken şehit oldu.

Silvan İlçesi'ne bağlı Çardak Mahallesi'nde akşam saat 20.40 sıralarında nöbet değişimine giden güvenlik korucularına, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşe korucuların da karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Ajansların aktardığı bilgiye göre; açılan ilk ateşte 3 korucu yaralandı. Yaralı koruculardan Abdulkadir Bekler, durumunun ağır olması üzerine Diyarbakır'a götürülürken yolda şehit oldu.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
28.11.2016

1 şehidin kimse için bir önemi kalmadı artık, 20-30 şehit verildiğinde (Allah göstermesin) bile 2-3 gün ağlar 4.gün gene unuturuz. bu düzen böyle maalesef, bu düzeni böyle yapanların Allah belasını versin ne diyim.. Allah rahmet eylesin.

28.11.2016

Bu vatan,millet uğruna ölen herkes şehittir.Onlara dil uzatanlar allahım onları hidayet etsin eğer edilcek gibi değiller ise el-kahhar ismini yüzü suyu hürmetine kahr-u perişan eylesin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ