Şile’de Dalga Faciası 2 Ölü, Bir Kayıp: Şile’de Denize Girmek Bugün de Yasaklandı!

İstanbul Şile’de dün sabah denize giren 3 kişiden 2’si boğularak can verdi, bir kişi ise dalgalara kapılarak kayboldu. Olay yerine arama kurtarma timi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cankurtaran ekipleri yoğun dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek yurttaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı. Vatandaşların can emniyetini sağlamak için yarın da gün boyu denize girmek yasaklandı. İşte detaylar...

Bir Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kaybolan üç kişiden birinin cesedine ulaşılırken, diğer 2 kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Şile Kaymakamlığı ise ilçe sınırları içinde havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olması nedeniyle denize girmeyi yasakladı.

Şile sahilinde rüzgarın etkisiyle oluşan yoğun dalgalar nedeniyle denize girilen noktalardaki güvenlik tedbirleri artırıldı.

Plaja Şerit Çekildi

Şile Kaymakamlığı ilçe sınırları içerisinde aşırı rüzgar ve dalgalar nedeniyle can emniyeti olmadığını belirterek denize girmeyi yasakladı. Plaj şerit çekilerek kapatıldı. Vatandaşlar da deniz kenarından uzaklaştırıldı.

5 İlçede Deniz Yasak

İstanbul’un Sarıyer ve Şile, Sakarya’nın Karasu, Düzce’nin Akçakoca ve Kocaeli’nin Kandıra ilçelerinde aşırı dalga nedeniyle denize girmek yasaklandı

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu