Silahlı Fotoğrafını Tehdit Mesajıyla Paylaşan AK Parti Gençlik Kolları Üyesi Serbest Bırakıldı

Düzce AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aybek, MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı, 'Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter' notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Hakkında soruşturma başlatılan Aybek, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Aybek bugün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce'de berberlik yaptığı belirtilen Mehmet Aybek, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması üzerine, CHP'nin Ankara'dan İstanbul'a 'Adalet Yürüyüşü' başlatma kararı almasından sonra MP5 makineli tabanca ile çektirdiği Facebook hesabında paylaştı.

Gözler 'Adalet Yürüyüşü'nde: Kortej İstanbul'a Doğru Yola Çıktı

Fotoğrafı, "Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter" notuyla paylaşan Aybek, yaklaşık 6 saat sonra bu fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

Gözaltına alındı

Mehmet Aybek'in, MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı Facebook hesabında paylaşmasıyla ilgili haberin basında yer alması ardından Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Aybek, soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Aybek, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Fotoğrafı av bayisinde çektirdiğini ve silahın kuru sıkı olduğunu öne süren Aybek, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya teşvik etmek' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, dün konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Aybek'in Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliğinden istifasının istendiğini duyurmuştu.

Hikmet Keskin

Mehmet Aybek'in paylaşımına sosyal medyadan da tepkiler gelmişti...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
15.06.2017

Domal dese domalın a.q ciğersiz şerefsizler

15.06.2017

Çok savaşmak istiyorsan buyur seni Suriye ye alalım.Yemez ama değil mi?Burada kafa tuttugun kesim medeni,çağdaş kesim aptal cesaretinin kökeni buradan geliyor.Gitsene Suriye ye şu elindekiyle kendin gibi medeniyet yoksunlariyla savaş orada.Gitmezsin ama biliyorsun çünkü orada gotunu keserler.

15.06.2017

Olum sıkmak istediği insanlar bu ülkenin insanı be varsa yoksa reis. Reis için kendi halkına ateş etmeyi düşünebilecek kadar çıldırmayı aklım almıyor, manyak herif.

15.06.2017

Aynı zevatlar fetö kendi insanına ateş etti diye veryansın ediyor...

TÜM YORUMLARI OKU (91)