Silahla Ateş Ederek 25 Yaşındaki Hacı Gelenler'i Öldüren Polis Tutuklandı

Pitbull cinsi iki köpekle kendisine saldırdığını iddia ettiği gruba silahla ateş ederek 25 yaşındaki Hacı Gelenler'i öldüren polis, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Şüpheli B.A.P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

25 yaşındaki Hacı Gelenler, yaşamını yitirdi

Olay dün akşam saatlerinde, Yenikapı, Katip Kasım Mahallesi'nde meydana geldi. Sivil halde, görev yaptığı birime giden polis memuru K.A, sahil yolu üzerinde iki pitbull köpeğiyle dolaşan C.K, B.A.P. ve Hacı Gelenler ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre Gelenler tartışma sırasında polis memuru K.A’ya yumruk attı. Bunun üzerine silahını çıkaran polis memuru, Hacı Gelenler'i ateş ederek yaraladı. Karın ve kasık bölgesinden yaralanan Gelenler, kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli B.A.P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Olayla ilgili gözaltına alınan B.A.P. ile polis memuru K.A. adliyeye sevk edildi. Olay sırasında olay yerinde olan C.K'nin ise tanık sıfatı ile ifadesi alındığı öğrenildi. 

 Savcılıktaki ifadelerinin ardından B.A.P. ve polis memuru K.A. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe polis memuru K.A. “Kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, şüpheli B.A.P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polisten Kaçan Şüpheli Öldürüldü: 1 Polis Gözaltında
Yumruklu Saldırıya Uğrayan Polis Ateş Açtı, Bir Kişi Öldü

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
07.12.2022

Bu belasını arayan suç makineleri yüzünden adamın hayatı kaydı. Öldürmeseydi ölecekti, o zaman anca iki tweet atıp unuturdunuz. Adaletinizi sevsinler.

08.12.2022

Bazen ülkeyi karıştırmak için bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Suç işlemeye teşvik ediyorlar. Suç işleyeni engellersen/öldürürsen hapsi boylarsın. Ama masumları katleden cinayet zanlıları ve diğer suçlular elini kolunu sallaya sallaya dışarıda geziyor

07.12.2022

Nasil yani ? şehit olmadığı için mi ?

07.12.2022

Suçluyu koruma kanunu ile yönetilen bir ulke şekline dönustugumuzden beri hicbir şeye şaşırmiyorum artik..

TÜM YORUMLARI OKU (15)