Sıla Doğu ve Dilan Polat'ın Cezaevindeki Son Durumunu Ortaya Çıktı! 10 Kasım'da Yaşanan Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Dilan Polat'ın güzellik merkezinin ardından güzellik merkezi açan fenomen sayılarında bir patlama yaşanmıştı. Bunlardan biri de sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay olmuştu. Ece Ronay, Dilan Polat'a özenerek bu işe başladığını açıkladı. Ronay, güzellik merkezinden aylık kazancını da açıkladı.

👇

Dilan Polat'a Özenip Güzellik Merkezi Açan Ece Ronay Aylık Kazancını İlk Kez Açıkladı

2. Fikret Kuşkan'ın 14 yıl önce boşandığı eski eşi Bahar Kerimoğlu’na açtığı “nafakanın azaltılması” davasında geçtiğimiz günlerde sürpriz bir isim tanık olarak dinlendi. Kuşkan ile bir dönem aynı dizide başrol paylaşan Dolunay Soysert, Kuşkan’ın aleyhine tanıklık yaptı.

👇

Fikret Kuşkan'ın Eski Rol Arkadaşı Dolunay Soysert "Nafaka Davasında" Kuşkan'ın Aleyhine Tanıklık Yaptı!

3. Demet Özdemir, geçen akşam gerçekleşen "Şahsiyet" dizisinin galasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Haluk Bilginer'in kamera karşısına geçtiği Angelina Jolie ile ilgili bir itirafta bulundu.

👇

Demet Özdemir Yaptığı İtirafla Olay Yarattı! Güzel Oyuncu Angelina Jolie'yi Neden Kıskandı?

4. Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat ve diğer aile üyeleriyle birlikte tutuklanarak; Silivri Marmara Cezaevi'ne gönderildi. Güzellik merkezi zincirleriyle bilinen Neslim Güngen, Dilan Polat'la ilgili hiçbir yerde olmayan o videoları paylaştı!

👇

Dilan Polat'ın Hiçbir Yerde Yayınlanmayan O Görüntüleri Ortaya Çıktı!

5. Sanatçı İbrahim Tatlıses’in yaptığı her haraket ayrı bir olay ve kaos yaratıyor biliyorsunuz ki. Tatlıses, bugün Atatürk'ün vefatının 85. yılı için Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kızının isminin hikayesini de anlatan İbrahim Tatlıses’in paylaşımı dikkat çekti.

👇

"İmparator" Lakaplı Sanatçı İbrahim Tatlıses'ten Atatürk'ün Vefatının 85. Yılına Özel Paylaşım!

6. Yalı Çapkını'nın Ferit'i ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, yaptığı açıklamalar ile yine gündemde yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları Demir'in açıklamalarına birbirinden komik yorumlarda bulundular.

👇

Mert Ramazan Demir'in "Hata Yapmaya Karşı Refleksim Var" Açıklamasından Sonra Ortalık Karıştı

7. Müzik sanatçısı Gülden Mutlu'nun Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde yurt dışında yaşamak ile ilgili bilinmeyenleri anlattığı anları sosyal medyada gündem oldu.

👇

Gülden Mutlu, 'Yurt Dışında Yaşamanın Bilinmeyenleri'ni Anlattı: 'Merdivene Oturup Ağladım'

8. Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı emekli sinema oyuncusu Bruce Willis, geçtiğimiz yıl frontotemporal demans hastalığına yakalanmıştı. Ünlü aktörün kızı Tallulah Willis, babasının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

👇

Bruce Willis'in Kızı Tallulah Willis Babasının Sağlık Durumu Hakkında Yeni Bir Açıklama Yaptı

9. Dilan Polat skandalı sonrasında sosyal medyada paylaştığı lüks yaşamı ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan ve 'Şulemsi' adıyla tanınan Şule Kaya Türk, eleştiriler dışında tehdit mesajları da aldığını söyledi. Şulemsi, "Ben rahatım dedikçe tehdit mesajları alıyorum, şaka gibi" dedi.

👇

Mal Varlığı Tartışmalarıyla Gündeme Gelen 'Şulemsi' Şule Kaya Türk: "Tehdit Mesajları Alıyorum"

10. Danimarka Kraliyet Ailesi'nde yasak aşk iddialarına bir yenisini eklendi.

👇

Çürümüş Bir Şeyler Var Şu Danimarka Krallığında: Kraliyet Ailesi'nde "Yasak Aşk" Skandalları

11. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla tutuklanan Dilan Polat, şu an Silivri Marmara Cezaevi'nde. Survivor ile ünlenen Nagihan Karadere, cezaevinde bağışıklık sistemi çöktüğü söylenen Dilan Polat'la ilgili çok sert bir yorum yaptı!

👇

Survivor ile Ünlenen Nagihan Karadere, Dilan Polat'la İlgili Okkalı Sözler Sarf Etti!

12. Rol aldığı her yapımı güzelleştiren oyunculardan biri olan Esra Dermancıoğlu, eğlenceli karakteriyle sık sık gündeme geliyor. Kısa bir süre önce Milano sokaklarındaki çılgın dansıyla gündeme gelen Dermancıoğlu, şimdi de Roma sokaklarındaki halleriyle dikkat çekti.

👇

Esra Dermancıoğlu, Milano'daki Dansından Sonra Şimdi de Çılgın Kostümüyle Roma Sokaklarını Şenlendirdi!

13. Nicki Minaj, 2020 yılında oğlunu dünyaya getirdiğinden bu yana ilk kez albüm çalışmalarına başladı. Vogue'a verdiği röportajda ise ebeveynlikte "özgüven"e yer olmadığını dile getirdi.

👇

Rap'in Kraliçesi Nicki Minaj, Uzun Bir Aradan Sonra İlk Kez "Annelik" Hakkında Konuştu!

14. Matthew Perry, Friends dizisinin 2004 yılında sona ermesinden sonra Jennifer'a "uyuşturucu" bağımlılığı sürecinde yardımcı olduğu için kendisine teşekkür etti. Aynı yıl Aniston da bir röportajında Perry'yi kaybetme ihtimalini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

👇

Gözyaşlarına Boğulmuştu: Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin Bağımlılık Sürecinde Neler Yaşandığını Anlattı

15. Şahsiyet'in başrolü usta oyuncu Haluk Bilginer dün gece gerçekleşen ikinci sezonun gala gecesinde doyasıya eğlendi.

👇

Usta Oyuncu Haluk Bilginer, Şahsiyet'in Gala Gecesinde Eğlenceli Bir Dans Şovuna İmza Attı!

16. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde olan Dilan Polat'ın hastalandığı Sıla Doğu'nun ise bir mahkumla kavga ettiği ortaya çıktı. Posta'da yer alan habere göre Sıla Doğu, psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istedi.

👇

Mahkumla Kavga Etti! Sıla Doğu ve Dilan Polat'ın Cezaevindeki Son Durumları Ortaya Çıktı!

17. Tansu Dayan, Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenmesiyle gündem olan sevgilisi Umut Evirgen'i "Eli çarpmıştır" diyerek koruyan Alina Boz'la fena dalga geçti.

👇

Tansu Dayan, "Eli Çarpmıştır" Diyerek Biricik Aşkı Umut Evirgen'i Koruyan Alina Boz'u Fena Ti'ye Aldı

18. Şahsiyet'in ikinci sezon galasına katılan Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'la yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen babasıyla ilgili sorulara cevap verdi.

👇

Cansu Tosun, Yasak Aşkla Gündem Olan Babasıyla Görüşüp Görüşmediği Sorusuna Cevap Verdi

19. Başarılı oyunculuğu ve duru güzelliğiyle meşhur Cansu Dere'nin bu gece gerçekleşen Şahsiyet dizisinin galasında yaşadığı garip anlar dikkat çekti.

👇

Şahsiyet Dizisinin Galasında En Kenarda Kalan Cansu Dere Rahatsız Oldu: Mimikleri Gözden Kaçmadı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!