Sıla - Ahmet Kural Davasında Adli Tıp'tan Yalanlama: 'Görüntülerle İlgili Rapor Hazırlamadık'

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan dün basına yansıyan müzisyen Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki darp soruşturmasıyla ilgili habere yalanlama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, 'Bahsi geçen Adli Tıp Kurumu raporu, kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir' denildi.

Açıklamada soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlandığı öne sürülen raporun gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan açıklama şöyle:

 'Soruşturma dosyasına giren görüntülerle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu Savcılığa gönderildi; raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı bildirildi' ifadeleri, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanmış böyle bir rapor olmadığından gerçekleri yansıtmamaktadır. Adli Tıp Kurumu'ndan söz konusu görüntülere yönelik herhangi bir inceleme talep edilmemiş olup, atıfta bulunulan rapor, kurumumuz tarafından hazırlanmış bir rapor değildir.'

Soruşturma dosyasında 1 Kasım 2018 tarihli tek bir Adli Tıp Raporu var.

Adli Tıp Kurumu'nun soruşturma dosyasına giren görüntüleri incelendiği ve Sıla Gençoğlu'nun vücudundaki morlukların belli olmadığının belirlendiği iddia edilmişti.

Sıla Gençoğlu'nun şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma tamamlanmış, Ahmet Kural hakkında 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis talep edilmişti.

Ahmet Kural Hakkında 'Hakaret, Tehdit ve Basit Yaralama' Suçlarından 5 Yıla Kadar Hapis Talebi

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
20.12.2018

sıla yalan söylüyor.. kaşarlik yapmis ahmet kural godoş olup sineye çekse ondan iyisi yoktu.. ahmet kural siktir edince oldu tüm olan ahmet babanın yanindayiz. yalanci silayi dinlemiyoruz.. zayen hep aynı melodi mk

20.12.2018

Ne sılaymış be!

20.12.2018

ne güzel ayrılmıştınız biz de içimizde sıcak bir aşk hikayesi olarak sizi daha çok sevmiştik. ne gereği vardı bunlara.

TÜM YORUMLARI OKU (6)