Sıkı Korseler Nedeniyle Lavaboyu Kullanamadığını Belirten Kim Kardashian'ın Tuvaletini Nereye Yaptığını Duyunca Şaşıracağınız Kesin!

Biliyorsunuz ki Kim Kardashian uzun zamandır hazırlandığı şekillendirici iç çamaşırı markası olan SKIMS'i Eylül'ün 10'unda piyasaya sürdü.

SKIMS ile ilgili konuşmak için katıldığı bir programda daha önce kullandığı korselerle tuvaletini yapması zor olduğu için altına yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

Bunun ne kadar zor bir durum olduğunu bildiği için kendi çıkardığı markada kadınlar için bir 'idrar deliği' koymakla ilgili karar veremediğini belirtti.

Bu arada katıldığı programda hala özgüven eksikliği yaşadığını da anlattı, aldığı her eleştirinin onun motivasyonu olduğunu düşünen Kim duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Bu arada, SKIMS satışa sunulduktan sonra dakikalar içeriside 2 milyon dolara yakın bir meblağ kazanmış bile. Eğer bu şekilde satışlara devam ederse, çıktığı andan itibaren 12 hafta içerisinde en çok satılan marka olacak.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
13.09.2019

SKIMSonik bi içerik olmuş.

13.09.2019

You’r mum!!!!!!!!

13.09.2019

Üzüldüm gerçekten çok zor bir durum korse uğruna altına sıçmak ya da idrar deliği açmak... Ama en fenası hayatını böyle yüzeysel şeylere adamak

TÜM YORUMLARI OKU (26)