Sıkı Durun Analar Geliyor! Annelerin Evlatlarıyla Yaptıkları Bomba Etkili 20 Yazışma

Annelerimiz belki bizden sonra teknoloji ile tanıştı ama bizden de geri kalmadı. Facebook'ta oluşturulan 'Annem En Son Ne Paylaştı' isimli grup, çocukların anneleriyle yaptığı ilginç yazışma örneklerini paylaşıyor. Her biri birbirinden müstesna olan annelerimizin ellerinden öpüyor, yaratıcılıklarını ayakta alkışlıyoruz!

1. Anneden evlada altın değerinde bir kapak!

2. Yaktınız kadının devrelerini sonunda!

3. Özlem anneni dinle Özleeem!

4. Annesi star çıkanlar eklesin!

5. Teyze anne yarısı demek, Cif'le yeğeninin baş harfini yazmak demek...

6. Annelerin de canı sıkılır...

7. Odadan odaya Watsapp!

8. Küçükken de düştükten sonra aynısı oluyodu yaaa...

9. Afshgadfjgdsjfjsfsfksfkds

10. Ozan işin zor Ozan!

11. Otomatik düzeltmede nerden nereye...

12. Annelerin değişmez spesiyali ımmmmhhhhh leziz...

13. Arkadaşlarla atın üstündeyiz annecim, geliyoruz...

14. Helal sana annoş!

15. Annelerin ruh haline en güzel örnek...

16. Yaaaa kalp kalp kalpppp ❤️❤️❤️

17. Yürek yiyen evlat görmek ister misiniz?

18. En nazik hakaretleri her zaman anneler yapar...

19. Önemli olan niyet...

20. Buraya bir Maşallah gelecek😍

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

atmış yaşındaki annem nokia nın eski modelini kullanmaktaydı. gittim galaxy serisinden bi telefon aldım şok oldu önce korkuyorlar teknolojiden rezil olacaz zannediyorlar. ekrana arama kısayolları oluşturdum sesli komut programları falan anneme 3-4 gün eğitim verdim. neyse hafta sonu ablamlar geldi. bağdayız. annemde bahçenin içinde toprak kadını zaten çıkmazlar bağdan bahçeden. anneme sesleniyoz aramız 15 metre duymuyo. bağırdık falan tık yok. derken bize doğru döndü gülümsedi yanımıza geldi, eşarbının yan tarafından kulaklıkları çıkarttı ve "sadakalllaa hül azimmm" dedi. torununa program indirtmiş "artık hatimi cepten yapıyom çok akıllı bu alet nerde durursa ordan devam ediyo televizyon gibi devam edip gitmiyo" dedi. şok olduk gülemedik bile. ablamların haberi yoktu telefondan iki kere şok oldu. çocukların "vaaaaaay telefonu kes anneanneeeee" tarzı çıkışından sonra pahalı bi şey olduğunu anladı. şimdi telefona gözü gibi bakıyor :))

20.09.2016

Benim annem de her cümlesinin sonuna üç nokta koyuyor, neden diye sorunca da "Hoşuma gidiyor" diyor :) Anneanneme de birkaç ay önce alındı dokunmatik. Mesaj yazamıyor, ama Whatsapp'tan gelen mesajları okuyup sonra sesli mesaj gönderiyor. Bu bayram sürekli elinde telefon, gelen tüm kutlama mesajlarına sesli mesaj göndermekten bıkıp, "Bu kaydedilmiyor mu herkese aynısını göndersem?" diye sordu sonra "Ama şimdi isimler değişecek, yok olmaz." diye kendi vazgeçti; çünkü hepsine "X oğluuuum, Y kızıııım" diye başlayıp, çoluğunun çocuğunun ismini sayıp "Benim yerime öp" diyordu. Tahmin edeceğiniz gibi mesajların süreleri bir dakika civarı :)

hahahahaha anneanne çok iyi

19.09.2016

Orusbu ?

TÜM YORUMLARI OKU (27)