Şikayetleri Karşılık Bulmayınca Seyyar Satıcılarla Mücadele İçin Twitter Hesabı Açan Vatandaş

Evden çalışan bir vatandaş seyyar satıcıların gürültüsü nedeniyle yaşadığı mağduriyeti sosyal medyaya taşıdı. Seyyar satıcılardan yaka silken vatandaş defalarca kez şikayet etmesine rağmen sonuca ulaşamadı. 'Seyyara Son' ismiyle X'e katılan vatandaş tarih tarih saat saat belirtip seyyar satıcıların videosunu paylaşarak mücadele ediyor.

"Overlok makinesi ayağınıza geldi", "10 kilo 100 lira"... Türkiye sınırları içerisinde hepimizin aşina olduğu bu seyyar satıcı sesleri bazen tahammül seviyemizi zorlayabiliyor.

O tahammül seviyesi zorlanmış hatta 'kalmamış' bir vatandaş ettiği onca şikayet sonuçsuz kalınca çareyi sosyal medyada bir hesap açarak seyyar satıcılarla mücadele etmekte buldu.

X'te (Twitter) 'Seyyara Son @kagithaneseyyar' isimli kullanıcı biyografisine şunları yazdı: "Evden çalışan kişiler olarak bu yüksek seslere katlanmak zorunda değiliz. Ekiplere yardımcı olmak için buradayım."

Kullanıcı, gün içinde sokağından geçen her seyyar satıcıyı videoya alarak hesabında paylaşıyor. Bu paylaşımlarına da saati, dakikasını, tarihi ve plakayı eklemeyi eksik etmiyor.

twitter.com

Gelin hep birlikte o paylaşımlardan bazılarına göz atalım👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tüm Bildiklerinizi Unutun! Kör Olsaydım da Görmeseydim Diyeceğiniz Kuru Fasulyeli Pilavlı Dubai Çikolatası
Başkasının Evinde Gördüğünüz En Tuhaf Ev Kuralı Neydi Sorusuna Yanıt Veren Sosyal Medya Kullanıcıları
Dubai Çikolatasından Sonra Dubai Baklavası Çıktı! Bitmek Bilmeyen Bu Furyanın Nedenini Psikolog Açıkladı

Popüler İçerikler

Ölen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüz Gizleme Çabaları Dikkat Çekti
Ahu Tuğba'nın Cenazesindeki Tavırlarıyla Olay Olan Meriç Erkan'ın Atatürk'le İlgili Sözleri Sinirleri Hoplattı
Isınmaktan Bir Hal Olan Arda Güler'in Barcelona Maçındaki Üzüntüsü Sosyal Medyanın Gündeminde
YORUMLAR

Ekonomik çürüme maalesef halkı çok kötü vurdu. Tamam görüntü kötü olabilir ama sen Ortadoğudasın kardeşim bu görüntülere alışacaksın çünkü ekonomi düzelmeden bu seyyar satıcı saçmalığıda son bulmayacak.

28.10.2024

O insanlar da ekmeğinde. Hayat şartlarında ne yapacak.

Çoğu gecekonduda yaşıyor bu insanların ve genelde köy insanı mecburen ekmeklerinin peşinde koşuyorlar. Devletin bunlara imkan sağlaması gerekirken insanlar araçla satış yapıyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ