Siirt'teki Maden Faciasında Can Kaybı 7'ye Ulaştı

Siirt'in Şirvan ilçesinde özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 16 işçiden bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Can kaybı böylelikle 7'ye ulaştı.

17 Kasım'da meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden, bugün saat 14.40 sıralarında bir işçinin daha cansız bedeni toprak altından çıkarıldı.

16 işçi toprak altında kalmıştı...

Siirt'te Acı Bekleyiş Sürüyor: Can Kaybı 6'ya Yükseldi...

Şimdiye kadar 7 kişinin cenazesi çıkarılırken, halen toprak altında bulunan 9 kişi için yapılan arama ve kurtarma çalışması sürüyor.

Yetkililer, aynı bölgede başka işçilerin de olabileceği ihtimali üzerine, çalışmalarını söz konusu noktada yoğunlaştırırken, çıkarılan ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Siirt Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
22.11.2016

birkaç tane daha katiam olmayı beklemeden madencilerin çalışma yerleri iyileşse ama ona gelene kadar artık kaç sene geçer

22.11.2016

hayat işte kapitalizm böye insanlar hasta olmasın diye kömür çıkart,1300 liraya geçin,tv ye çıkan tabi(haksız kazananları anlatıyorum) 2 gol atıp zevk verenler köşeyi dönüyor sporu sevsemde hak eden hak ettiği parayı almıyor maalesef ve güvenlik az :(

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ