Sihirli Annem'in ''Suzan''ı Zuhal Topal Eski Rol Arkadaşı İnci Türkay'ı Londra'da Ziyaret Etti!

2000'li yılların sevilen dizisi Sihirli Annem'in tanınan oyuncuları Zuhal Topal ve İnci Türkay, yeniden bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçilerine maziyi yad ettirdi.

Oyuncu Zuhal Topal'ı son dönemlerde çeşitli formatlardaki televizyon programlarının sunuculuğunu üstlenmesiyle ekranlarda sık sık görüyoruz. Kendisi samimi üslubuyla da geniş kitlere kendisini sevdirmiş bir isim.

İnci Türkay ise maalesef şimdilerde televizyon ekranlarında göremediğimiz bir isim. Kendisi şimdilerde yurt dışında yaşıyor ve küçük çocuklara drama dersleri veriyor.

Bu iki güzel oyuncumuz, 2000'li yıllarda başında en çok sevilen ve hiç eskimeyen yapımlarından biri olarak hala hafızalarımızın bir köşesinde kendine yer bulmayı başaran Sihirli Annem isimli dizide rol almıştı.

Sihirli Annem'in üzerinden yıllar geçmiş olsa da Topal ve Türkay'ın arkadaşlığında değişen hiçbir şey olmadı. İkili fırsat buldukça gerek anıları yad etmek gerekse de dostluklarını pekiştirmek için ara sıra buluşmaya devam ediyordu. Nitekim geçtiğimiz yıl bu buluşmalardan biri Londra'da işte böyle gerçekleşti👇

Bizleri maziye ışınlamayı seven ''Betüş Peri'' ve ''Suzan''dan bu yıl da sürpriz bir paylaşım geldi. Zuhal Topal, arkadaşını Londra'da ziyaret etti.👇

İlginizi çekebilir:

Bir Parmağında Bin Marifet: Kaan Yıldırım Kayınpederiyle Birlikte Kebap Yapmak İçin Kolları Sıvadı!
Bakışları Hiç Değişmemiş! Melis Sezen Kardeşinin Doğum Gününü Çocukluk Fotoğraflarını Paylaşarak Kutladı
Yapay Zeka mı Gerçek mi? Jenniffer Lopez ve Ben Affleck Evliliğini Bitiren Puff Diddy Skandalı Olabilir mi?

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!