Sihirli Annem'in Cem'i Son Haliyle Şaşırttı: İşte Buğra Özmüldür'ün Son Hali

Sihirli Annem’in Cem isimli karakterine can veren çocuk oyuncu Buğra Özmüldür, son hali ile görenleri şaşırttı. Verdiği kilolar ile fit bir forma giren Buğra Özmüldür’ü sevenleri tanıyamadı! Son hali ile sosyal medyada gündem olan Buğra Özmüldür kaç kilo verdi? 

Sihirli Annem’in Cem’i son yıllarda olan değişimi ile sosyal medyada övgü topladı. Çok fazla kilo veren oyuncu bambaşka biri oldu. Sihirli Annem oyuncusu Buğra Özmüldür kaç kilo verdi? Son hali nasıl oldu?

Sihirli Annem Oyuncusu Kaç Kilo Verdi?

Sihirli Annem dizisinin Cem karakterine can veren, dizide kardeşleri ile sürekli tartışan ve çocukluk aşkı Tuğçe için elinden gelen her şeyi yapan tombul ve sevimli çocuk oyuncu Buğra Özmüldür, sosyal medyada verdiği kilolar ile dikkat çekti. 30 kilo vererek herkesin beğenisini toplanlayan oyuncu fit bir görünüme sahip.

Sihirli Annem Cem Şimdilerde Neler Yapıyor?

İlk kez televizyon ekranlarına 10 yaşında bir gazoz reklamı ile çıkan Buğra Özmüldür, sonrasında kariyerine Sihirli Annem ile devam etti. Son zamanlarda ise çevirmenlik yapan ve senaryo yazan Buğra Özmüldür verdiği kilolar ile mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmekte.

Buğra Öznildür'ün Son Hali

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?