Pakistanlı Sığınmacının Küçük Çocukları Çektiği Videolar Gündem Oldu

Son günlerinde Türkiye gündeminde sıkça rastlanılan yabancı uyruklu sığınmacıların tacizi bitmek bilmiyor! @aqibkhokhar94 kullanıcı adı ile TikTok'ta gizlice çektiği çocukların videolarını paylaşan Pakistan uyruklu sığınmacı sosyal medyada gündem oldu.

TikTok'ta @aqibkhokhar94 kullanıcı adlı Pakistan uyruklu sığınmacının, sokaktaki gençleri ve çocukları videolarını paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

👇

Bir başka videoda ise genç kızları hedef alan Pakistanlı, o gençlerin videosunu 'Türk kızları eğleniyor' açıklaması ile paylaştı.

👇

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.04.2022

Amina koyduklarımin ülkesinde 9 yaşında kızlarla evlenmek caiz olduğu için böyle davranıyor herhalde. Konudan bağımsız ama şeriat ile yönetilen ülkelere bakın, özellikle kadınlarımız ulu önderimiz Atatürk'e binlerce kez şükretsinler. Hemen hemen 100 yıl önce kadın erkek eşitliğini sağlamak için Medeni kanunun kabulü ve sırasıyla 1930-33-35 te verdiği siyasi haklar çağının ne kadar ötesinde bir lider olduğuna ve kadınlara verdiği değere kanıt niteliğinde. Kadın olup ta şeriatla yönetilmek isteyen varsa zaten diyecek lafım yok.

21.04.2022

Öncelikle yaptıkları çok iğrenç mide bulandırıcı evet. Ama ben objektif bir şekilde söylüyorum ki İslam'da ( yani şeriatta ) 9 yaşındaki kızlarla evlenmek caizdir diye bir şey yok . Bir şeyin yanlışlığını dile getirirken ,sırf başkalarının yaptıkları iğrençlik yüzünden bunu İslam'a ya da herhangi bir ideolojoye vurmak hoş bir şey değil bence . Zaten böyle yapanların İslam'dan azıcık haberleri olsaydı erkekler için de tesettürün göz kapaklarının olduğunu Allahin sadece kadınları namus gibi şeylerle sorumlu etmedigini bilirlerdi.

21.04.2022

Pakistan'da savaşmı var niye bize sığınıyor bu oruspu çocukları

buraya gelmek istiyorlar. Ruhi Çenet'in Pakistan ile ilgili bir videosu var Lahor kentiydi galiba. o videoda da sürekli diyorlar Türkiye'ye gitmek istiyoruz falan diye izleyebilirsiniz...

21.04.2022

3 vakte kalmaz birinin canını yakar ... sığınmaciymiş, elde sigara, kulağında kulaklık, tiktok a sapkınlıklarını yükleyen 'sığınmacı' !!!

TÜM YORUMLARI OKU (80)