Sigara Zammı İçin İlk Sözler: İşte Olması Beklenen

Seçimin ardından bir rakı grubunun ürünlerine yüksek oranda zam yapılması sonrası sigaraya da zam gelmesi bekleniyor. Sigara zammına ilişkin konuşan Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yetkililerin 10 liraya kadar zam beklediğini açıkladı.

'Sigara satışı neredeyse durduruldu'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarının açıklanması sonrası birçok ürüne zam geldi. Önce bir rakı grubuna zam yapıldı. Daha sonra da gözler sigaraya çevrildi. Çok geçmeden sigaraya da büyük bir zam yapılacağı haberi geldi. 

Duvar'a konuşan Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya zam yapılacağını açıkladı. 

Sigaraya zam yapılacağı için ürün satışında sınırlama getirildiğini duyuran Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş,  Sigara satışı neredeyse durduruldu. Bayiler bazı sigaraları adetli veriyor. Firma kendisini korumaya çalışıyor, deposunda malını tutmaya çalışıyor. Yetkililer maksimum 10 lira ile 7 lira arasında zam beklediklerini söylüyor” dedi.

Seçimin Ardından Rakıya Büyük Zam Geldi

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
30.05.2023

SEFALET İÇİNDE YAŞAYANLAR, ÇILGINLAR GİBİ ZENGİNLERİN ZAFERİNİ KUTLADI PAZAR GÜNÜ. %48 lik orana üzülüyorum geri kalanlara acımıyorum bile.

30.05.2023

olsun ezanlarımızı dindiremedi dıj güçler

30.05.2023

umrım %52 sigara içmiyordur.

30.05.2023

ya sigaralarına sokiiim ben onların, soğanda mı yemiyolar patateste mi yemiyolar. pazar çok pahalı diye imamoğluna kızan kitle

TÜM YORUMLARI OKU (55)