Sıfırıncı Gün Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sıfırıncı Gün 4. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Acun Medya imzalı yeni dizi Sıfırıncı Gün'ün ilk bölümü, 28 Aralık 2022 tarihinde yayınlandı. TV 8 ekranlarında seyiriciyle buluşan dizi ilk bölümleriyle seyircinin büyük beğenisini topladı. Peki, Sıfırıncı Gün dizisinin dün akşam yayınlanan 3. bölümünde neler oldu? İşte, Sıfırıncı Gün 4. bölüm fragmanı ve üçüncü bölüm özeti.

Polisiye, aksiyon ve dram türündeki dizinin başrollerinde Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Damla Colbay ve Sarp Akkaya gibi birbirinden yetenekli oyunculuklar yer alıyor.

Yayınlandığı ilk bölümünden beri dikkat çeken dizinin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir üstleniyor, senaryosu ise Atasay Koç'un kaleminden çıkıyor.

Sıfırıncı Gün 3. bölümde neler oldu? İşte Sıfırıncı Gün 3. bölüm özeti 👇

Kadir amirin acısıyla mücadele eden ekibi yeni zorluklar bekliyor. Tüm zorluklara rağmen birlikte kalan ekip yeni ekip amiri Fatih ile işbirliği yaparak olayın peşine düşüyor.

Pek çok kaçakçının öldüğü olayı soruşturmaya başlayan ekibin dikkatini Dündar isimli bir kaçakçı çekiyor. Ekip hiç vakit kaybetmeden Dündar'ın peşine düşüyor.

Bu sırada Ejder temiz bir iş insanı olarak adeta küllerinden doğuyor. Dündar'ı yakalamak için ekip ve Ejder arasında büyük bir yarış da başlıyor.

Bir yandan Dündar'ın peşine düşen Salih, bir yandan da önemli bir sırrın peşine düşer. Kadir'in açık ettiği bu sır Salih'i büyük bir ikilemin içine düşürür.

Sıfırıncı Gün 4. bölümde neler olacak? Sıfırıncı Gün yeni fragmanı burada. 👇

Sıfırıncı Gün 4. Bölüm Fragmanı @sifirincigun

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Sıfırıncı Gün 3. Bölüm

Sıfırıncı Gün 3. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Sıfırıncı Gün İlk Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!