Sifil'in 'Gizemli' İngilizden Aldığı Başörtülü Eğitim Önerisi: 'Beyin Uygun Sıcaklığa Ulaşınca İyi Çalışır'

Daha önce deve sidiğini öneren ve erkeklerin her şehirde birden fazla karısı olabileceğini söyleyen ilahiyatçı Ebubekir Sifil, ideal bir eğitim için öğrencilerin başının kapalı olmasını söyledi. İddiasını adını veremediği bir İngiliz profesöre dayandıran Sifil, insan beyninin ideal bir sıcaklığa ulaşınca çalıştığını iddia etti. 

Bilimsel dayanağı olmayan açıklamarıyla gündemden ismini düşürmeyen Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi Ebubekir Sifil, Bekir Develi'nin Youtube kanalında yaptığı konuşmada Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Fatih’ projesi hazırlık aşamasındayken Avrupa ülkelerine gönderilen heyetlerden birinde yer alan İngiliz bir profesörle olan sohbetini anlattı.

İsmi olmayan 'çok kıdemli' İngiliz profesör

Profesörün adını açıklamayan ancak 'çok kıdemli' olduğunu söyleyen Sifil, “Derste öğretmen ve öğrenci yerde oturacak. Kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olacak. Erkeklerin de kızların da başları kapalı olacak. Araştırmalarımız bize gösterdi ki insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır. Ders böyle yapılmalı' ifadelerini kullandı.

'Özdil ve Akman'ın cesetlerini sokmayın'

İlahiyatçı Ebubekir Sifil'den Diyanet'e Skandal Çağrı: 'Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman'ın Cesetlerini Camiye Sokmayın'

Sifil, erkeklerin her şehirde biden fazla karısının olabileceğini de önermişti

'Erkeklerin Birden Fazla Şehirde Karısı Olabilir' Diyen İlahiyatçı Metresliği Meşrulaştırdığı Gerekçesiyle Tepkilerin Odağında

Prof. Dr. Caner Taslaman ile Ebubekir Sifil arasındaki deve sidiği tartışması da dikkat çekmişti👇

Canlı Yayına Deve Sidiği Getirip 'İçebiliyorsa İçsin' Demek!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
26.04.2021

Böyle zihniyetin beyni cehennem ateşinde yansın.... ..... 🤪😡😠

26.04.2021

Bunlar müslümanlığı rezil rüsva yapıp bitirmek için gelmediyse bende hiçbi şey bilmiyorum

26.04.2021

Bir de dini eleştirenlere din düşmanı derler. Sizin düşmana ihtiyacınız yok ki. En kral din düşmanı yobaz müslümanlar ve siyasal islamcılardır! Böyle yapmaya devam edin. Bu dinin sonunu siz getireceksiniz. Artık böyle yobazlara karşı çıkmıyorum, hatta bizzat destekliyorum ki sonları çabuk gelsin. Yıl olmuş 2021, insanlık marsa yerleşme planları yapıyor, teknolojinin, iletişimin ve bilgiye erişim konusunda artık zirvedeyiz ama 1400 yıl önceki zamana göre uyarlanmış bir dini ısrarla (çıkarlarına ters düştüğü için) günümüze uygun hale getirmeyi ret edip, bir de üstüne böyle salak saçma açıklama yapanlar şunu bilsin ki, bu din yok olmaya mahkumdur! Çok değil, 100 yıl sonra kimse sallamayacak bu dini.Bakın Yahudilere ve Hristiyanlara, adamlar zeki, bu salakların yaptığı gibi zırt pırt dini insanlara dayatarak , onların hayatlarına, yaşamlarına müdahale ederek insanları dinden soğutup dine düşman ettirmek yerine kabuklarına çekilip tüm işlerini geri planda yapmaya devam ediyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (28)