Şiddete Maruz Kalan 3 Aylık Elif Ada Bebek Hayatını Kaybetti

Antalya Serik'te, annesinin birlikte yaşadığı kişi tarafından dövülen 3 aylık Elif Ada bebek, hayatını kaybetti. Olay anlarını anlatan anne, ''Normalde beni dövüyordu. Seslerimize çocuk uyandı. Dönüp sinirini ondan çıkardı'' dedi. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, babayı gözaltına aldı.

Olay, Serik ilçesi Orta Mahalle 1071 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın 4’üncü katında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Beyza Nur E. ile uzun zamandır birlikte yaşadığı Mustafa G. arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre çıkan tartışmada Mustafa G. öfkesine hakim olamayıp anne ile 3 aylık kızı Elif Ada'yı dövdü. Bunun üzerine anne, çocuğun hareketsiz olduğunu fark edince akrabalarından yardım istedi.

Yaşananlardan sonra anne emniyete giderek babadan şikayetçi oldu.

112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.

Yaşananlardan sonra anne emniyete giderek babadan şikayetçi oldu. Bunun üzerine şahıs gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Olay anlarını anlatan anne Beyza Nur E., şöyle konuştu:

''Gece biz tartışmaya başladık. Normalde beni darp ediyordu. Ondan sonra bizim seslerimize çocuk uyandı. Dönüp sinirini ondan çıkardı. Kafasına vurdu. Kaşında çizik oldu. Morluk falan yoktu. Ben hastaneye götüremedim işe gideceğim için. Sonra uyandığım zaman morluk vardı. Akşam da karakola giderek şikayette bulundum. Darp raporu aldım. Doktorlar bebeği beyin cerrahisine yönlendirdi. Eve geri geldik. 02.30 gibi yatırdım bebeğimi. Sabah uyandığım zaman hareketsiz öylece yatıyordu. Burnundan köpükler gelmişti. Gözleri açıktı. Sonra tekrar hastaneye getirdim.''

Kira parasıyla telefon almak istemiş

Beyza Nur'un annesi ise, ''Kızımdan evin kira parasını isteyerek telefon almak istemiş. Kızım da vermeyince kızımı ve torunumu darp ediyor. Karakola giderek şikayetçi olduk. Çocuğu annesi sabah doktora getirecekti. Rapor almıştık. Kızım sabah beni aradı. Çocuğun hareket etmediğini söyledi” dedi.

Kadının babası da, zanlının daha önce de kızına şiddet uygulayıp onun kolunu kırdığını söyledi.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
16.11.2021

Hay sizin anneliginize de babaliginiza da.. Skiim boyle dünyayı

16.11.2021

Bencede kardeşim 1 milyar kere hemde

16.11.2021

Öldüm gebersin şu insanlar yaaa cehennem olsunlar yok olsunlar duymaya dayanamıyorum bu haberleri. Benim de bebeğim var en ufak ağlamasında içim sızlıyor bunlar nasıl insanlar, insan değil canavar bunlar.

16.11.2021

''Normalde beni dövüyordu'' sözü ne kadar sıradan bir söz kadın için. İşte her dövdüğünde sessiz kaldığı için olay bu boyutlara gelmiş. Kadın napsın demiş birileri.. Önce terketmekle sonra şikayetçi olmakla daha sonra da affetmemekle başlayabilir işe mesela. Kendi geleceği yokken bir de hiç geleceği olamayan çocuk yapmış. Kime güvenmiş? Kendini sürekli döven adama! Bir de bebek dayak yemiş o gece vurmuş kafayı yatmış hastaneye falan gitme de yok. Bence hukuk bu kadını da cezalandırmalı sadece adamı değil.

TÜM YORUMLARI OKU (36)