Şiddet İddialarının Odağındaki Eski Survivor Yarışmacısı Aycan Yanaç'tan İlk Açıklama Geldi

Geniş kitlelerin özellikle Survivor 2020 performansıyla tanıdığı Aycan Yanaç, ardından Survivor 2022 All Star ve 2025 All Star kadrolarında da yer alarak ekran tarafındaki görünürlüğünü sürdürmüştü. Futbol kariyerine devam eden Aycan Yanaç, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan şiddet iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Aycan Yanaç hakkındaki “darp/şiddet” iddiası, Nisa Sözen’in 5 Aralık’ta Nişantaşı’ndaki bir mekanda yaşandığını iddia ettiği olayla gündeme geldi.

Sözen, Aycan Yanaç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek darp raporu aldığını ve şikâyetçi olduğunu belirtti.

Eski Survivor Yarışmacısı Aycan Yanaç Hakkında Şok Darp İddiası!

Aycan Yanaç cephesi ise iddiaları reddederek açıklamada bulundu.

Sosyal medya ve bazı internet platformlarında müvekkilimiz Aycan Yanaç'a yönelik servis edilen ‘darp’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna sunulan içerik ve açıklamalar eksik, çarpıtılmış ve yönlendirici niteliktedir.

Gerçek dışı söylemler üzerinden yapılan paylaşımlar, tarafımızca “gündeme gelme” ve “itibar zedeleme” amacı taşıyan açıklamalar olarak değerlendirilmekte olup, ilgili kişi ve mecralar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmıştır.

Kamuoyunun, tek taraflı beyanlara ve kişilik haklarına zarar verici nitelikteki açıklamalara itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Av. Uğur Ali Keskin'

İlginizi Çekebilir:

Yaklaşık 1 Yıldır Fizik Tedavisine Devam Edilen Kadir İnanır'ın Son Hali Ortaya Çıktı
Yurt Dışına Kaçacakları İddia Edilen Güllü'nün Kızı Tuğyan ve Sultan Nur Ulu'nun Valizleriyle Kaçtığı Anlar
Hazal Kaya’dan 2022’de Yediği Linçlerle Başa Çıkma Yöntemiyle İlgili Samimi İtiraf
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Galatasaray Ümit Özat'tan Fatih Portakal'a 18 Sosyal Medya Hesabı Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
Kendall Jenner da Paylaştı: Kürk Mantolu Madonna Nasıl Tüm Dünyada Popüler Hale Geldi?
2025 Yılının En Güvenilir 10 Ünlüsü Açıklandı!
YORUMLAR
10.12.2025

müvekkilin de anlatsaydı o zaman olayı kendi tarafından, hayır öyle olmadı şöyle oldu diye. bu otomatiğe bağlanmış, abalı sopalı avukat beyanları hiç tatmin edici ve inandırıcı olmuyor. en son evrim akın da denemişti bunu.

10.12.2025

Ya siz kimsiniz ki itibarınızı zedelemek istesinler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ