Şiddet Haberiyle Gündeme Gelen Ozan Güven'in Tiyatro Oyununda Kadın Rolünü Oynaması Tepki Çekti

Son yıllarda, Fİ, Babil gibi projelerde izlediğimiz Ozan Güven, uzun bir aradan sonra tiyatro oyunuyla sahnelere çıkmaya hazırlanıyor. Şevket Çoruh'la birlikte 'Taxim'  isimli oyunda sahneye çıkacak olan Güven'in kadın rolünde yer alması sosyal medyada tepkiyle karşılandı. 

Detaylar içeriğimizde;

Azra Kohen'in Fi, Çi ve Pi eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim dizisi Fi'yi hepimiz hatırlıyoruz. Karakterleriyle ve hikayesiyle yayınlandığı 2017 senesinde epeyi ses getirmişti.

Ozan Güven'in canlandırdığı Can Manay karakterini de özellikle sosyal medyada çok konuşmuştuk. Nefret edeni de seveni de çoktu. Ozan Güven de bu karakterin üstesinden başarılı bir şekilde gelmişti.

Bu dijital projenin ardından da Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Star TV'de yayınlanan Babil dizisinde izlemiştik. Yaklaşık da 2 senedir televizyon ekranlarında görmedik onu.

Daha sonra Ozan Güven, Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Uzun bir süre bu olayı konuşmuştuk.

Şiddet olayının ardından Güven, aylar sonra bir tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yapımı "El Bar" adlı filmden esinlenerek uyarlanan "Taxim" adlı oyunda Şevket Çoruh'la birlikte sahneye çıkacak.

"Taxim Bistro"da yolları kesişen birbirinden farklı on insanı konu edinen oyunda Güven'in tiyatro oyununda bir kadını canlandıracak olması ise sosyal medyada gündem oldu, tepki çekti.

Sizin düşünceleriniz neler? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Geri Dönecekler mi? Acun Ilıcalı Korona Oldukları İddia Edilen Aycan, Adem ve Sema'yla İlgili Açıklama Yaptı
Müge Anlı'da 19 Yaşındaki Fahriye'yle Evlenen 42 Yaşındaki Adamla İlgili Gelen İğrenç İhbarlar ve Yaşananlar
Survivor'da Yakınlaştığı Batuhan'ı Arkadaşına Kaptıran Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Dikkat Çeken Hamle

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
27.01.2022

O değil de o memeleri nasıl yaptınız kdkdkdkfj

28.01.2022

Bu sosyal medya hesaplarında Lgbt bayrağı sembolü taşıyanlar ile Istanbul sözleşmesi sembolü olan kişilere çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum, sosyal medyada her taşın altından çıkan bu kitleyi Küresel sermaye sürekli besliyor, amaç Erkekleri itibarizlastirmak ve Kadın ile Erkeği birbirine düşman ederek halkın huzurunu bozmak ve şiddet olaylarının artmasını sağlamak, bu kitle şiddet olaylarından beslenen bir kitledir, Devlet bu provakatorleri tespit etmez ise yakında bütün evlilikler bunların yaptığı bu algılar ile bitecek, çok tehlikeli ve örgütlü bir operasyon var şu an Türkiye üzerinde.

30.01.2022

Erkeği oynasa daha mı iğrenç bir insan olacaktı anlamadım ya da mesela fareyi oynasa kadını evire çevire dövecek tıynette biri olduğu gerçeği bi değişirdi kadın oynamasıyla olayın ilgisini anlamadım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ