Şiddet, Cinayet, Tecavüz... Hudutsuz Sevda'daki Kadına Şiddet Sahneleri Tepki Topladı

Dün akşam ilk bölümüyle FOX ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu. Dizide bol miktarda yer alan kadına şiddet, tecavüz ve cinayete varan sahneler izleyiciyi yüksek oranda rahatsız ederken, haliyle tepkiler gecikmedi.

Dün akşam FOX ekranlarında başlayan Hudutsuz Sevda, içerdiği yoğun kadına şiddet sahneleri nedeniyle epey tepki topladı.

Dizide Tarık karakterinin Edanur'a tecavüz sahnesi izleyiciden tepki alırken, dizinin son sahnesi geceye damga vurdu.

Tarık'ın Yasemin'in başını taşa vura vura öldürdüğü sahne izleyiciyi şoke ederken, söz konusu sahneler sosyal medyada yankı uyandırdı.

İşte Hudutsuz Sevda'daki kadına şiddet sahnelerine gelen tepkiler:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tepkilerin Odağında: Hudutsuz Sevda Dizisine Gelen İlk Tepkiler
Türk Televizyonlarında 'Farkındalık' Adı Altında Yayımlanan Kadına Şiddet Sahneleri
TRT'ye Yüklendiler! Yürek Çıkmazı Dizisinde Demir Sopalı Kadına Şiddet Sahnesi Tepki Çekti!

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
YORUMLAR
22.09.2023

Çok şükür uzunca bir süredir dizi izlemiyorum… Bence Güldür Güldür izleyin kardeşim. Hiç değilse moraliniz bozulmaz, hem de biz izlemezsek bakarsınız dizi sektörü daha kaliteli işler yapmaya yönelirler!

22.09.2023

Tv kültüründen uzağım ama şunu söylemek isterim her şey arz talebe göre belirleniyor. Bu tarz diziler izleniyor ki yoğun şekilde çekiliyor. Günümüzdeki birçok gencin ideal kişi algısını da yine bu diziler oluşturuyor.

22.09.2023

Şimdi ilk bölüm tepki topladı yerden yere vuruldu ya ya hoop haftaya reytingleri siler süpürür. Malum bizim televizyon izleyicisi şiddeti sever hele kadınları aşağılayan, yerden yere vuran yapımlara bayılır. Bkz. malum kesim tarafından Kızılcık Şerbeti'nde en sevilmeyen karakter Kıvılcım. Neden kadın güçlü, kadının kimseye eyvallahı yok, kadın hakedene hakkettiği cevapları çok güzel veriyor. Kendi ezildiği için başkalarının da ezilmesini isteyen kadınlar ve kendinden güçsüz gördüğü kadınları ezmeye bayılan, şiddet yanlısı erkekler güçlü kadınları sevmez.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ