Sıcak Havalardan Şikayet Edilmemesi Gerektiğini Söyleyen Cübbeli: “Rabbimiz Tavuk Piliç Gibi Çevirir!”

Hüseyin Çevik adlı cübbeli ve sarıklı kişi sık sık sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Kendini hoca olarak nitelendiren Hüseyin Çevik şimdilerdeyse hava sıcakları hakkında söyledikleriyle tepki çekti.

“Sıcaktan şikayet delikanlı var mı aramızda?” sorusuyla konuşmaya başlayan Hüseyin Çevik bunun yanlış bir şey olduğunu söyledi.

Güneşin her sabah doğmadan önce Allah’tan izin aldığını söyleyen Hüseyin Çevik, sıcağın soğuğun şakası yok diyerek sözlerine devam etti.

Ardından ise eğer sıcaklardan şikayet edilirse olacakları “Rabbim tavuk piliç gibi çevirir.” şeklinde açıklamasıyla gündem oldu.

İşte o anlar 👇

Ve gelen yorumlar 👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Sonuca İnanamayacaksınız! Bir Yıldır Saçlarını Taramayan Kadının Yardımına Kuaför Yetişti
Kayseri Belediyesi Kediler İçin Yaptığı Yaşam Alanıyla Tebrikleri Topladı
1970’lerdeki Karne Gününden Görüntüleri Paylaşan TRT Arşiv ile Zamanda Yolculuk

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.06.2024

Sarıklı şarlatan yine şov peşinde.

14.06.2024

Bu tip insanlar ve tarikatlar ortadan kalksa önce çöken toplumsal ahlak düzelir sonra insanlar dini bizzat araştıracakları için daha iyi bireyler olurlar. Amaçları bu değil ki! Amaç diyanetin başındaki kişi gibi devlet parası yemek. Veya tarikat kurup yemek. Farkettiyseniz tarikat liderlerinin herhangi bir fabrikası,yatırımı veya işi yok ama hepsi lüks yaşıyor. Bir keresinde bir tarikat üyesi şu cümleyi kurdu : onların bizim paramıza ihtiyacı yok, bizim onlara bağış yapmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden neyiniz var neyiniz yoksa verin ki cennete gidelim.😁Bu kafada biriyle konuşup gerçeği anlatamayız 😀

14.06.2024

^^ insanlar dini bizzat araştıracakları için daha iyi bireyler olurlar.^^ seni dini araştırmaktan yada iyi bir insan olmaktan alıkoyan tarikat yada hocalar mı? ilginç... E ahirette de sana sorulduğunda Ya Rabbi bu hocalar ve tarikatlar beni dinden soğuttu dersin artık :D aklın yok mu? Adamın söylediklerini dini olarak çürütebiliyor musun?

14.06.2024

Niye kızıyonuz oğlum adama inandığınız dini anlatıyo işte adam :D

TÜM YORUMLARI OKU (31)