Sibel Can'ın Çıplak Görüntülenmesinden Demet Akalın'ın Delirmesine Kadar Bir Zamanların Bomba Magazin Olayları

Bir zamanlar gündeme bomba gibi düşen 10 haberi sizler için derledik. Belki unutmuş belki de bilmiyor olabilirsiniz, gelin hep birlikte bu haberlere bakalım!

1. Demet Akalın'ın sevgilisi İbrahim Kutluay'a, Demet Şener'in yürüdüğünü düşünerek "Bi adaşımı çok kötü dövücem." demesi

1999 yılında birlikte olan Akalın ve Kutluay çifti ayrıldıktan kısa bir süre sonra Kutluay ile Demet Şener evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. Demet Akalın da bildiğiniz üzere Okan Kurt ile dünya evine girdi.

2. Ekranların sevilen yüzü Hülya Avşar'ın tatilde üstsüz spor yaparken kameralara yakalanması

Aslında yakalanmak suçlulara mahsustur. Bu olayda Hülya Avşar kendi mülkünde istediğini yapabilecek konumdaydı ancak magazinciler pusu kurmuş bir şekilde kadının özel alanını ihlal etmişti.

3. Pop dünyasının enlerinden olan Doğuş'un röportaj esnasında "Babadan oğula nesil bunlar..." diye cümleye başlayarak açık açık sövmesi

Yetiştirme yurtlarındaki yaşam şartlarının elverişsizliği ve kötü oluşu üzerine bir haber çıkması sonucu bu süreci birebir yaşamış biri olarak Doğuş'a mikrofonların yöneltilmesiyle ünlü şarkıcı küfürler dolu bir patlama anı yaşamıştı.

4. Şarkılarıyla büyüdüğümüz ve büyümeye devam ettiğimiz Sibel Can'ın Antalya'da kaldığı otelin balkonuna çıplak bir şekilde havlu asmaya çıkarken görüntülenmesi

1996'nın en popüler sanatçılarındandı Sibel Can bu sebeple tüm dikkatler üzerindeydi. Bir gazetecinin de sırf Sibel Can'ı görüntüleyebilmek için aynı tarihlerde tatil rezervasyonu yaptırması ne kadar doğruydu tartışılır ancak bahsi geçen kişi cezasını almış olacak ki o dönem stresten mide kanaması geçirdiğini itiraf etmişti.

5. Aslında evli olan eski şarkıcı Erol Köse'nin, Türk toplumundan destek bekleyerek "Ben Gülşen'e aşığım." itirafı

İkilinin ilişkisi boyunca Gülşen'in açıklamalarına göre Erol Köse kendini boşanmış bir erkek olarak tanıtmış, tabii doğruluğu bilinmez, ancak ilişkiye destek de verilmemiş olacak ki ikili kısa sürede yollarını ayırdı.

6. Yılın mankeni ödüllerini almaya giden Çağla Şikel'in meslektaşı Şenol İpek'e "Tostumu yedim seni bekliyorum." mesajı atması

Olaydan yıllar sonra ise Şenol İpek 'Uzun yıllar hiç görüşmedik, yıllarca yan yana gelemedik. Ve o benim çocukluk arkadaşım...' şeklinde açıklamalar yaptı. Bir yanlış anlaşılma sonucu bu durumların yaşanması oldukça üzücü.

7. Kadir İnanır'ın başrolü paylaştığı güzellik kraliçesi Buket Saygı'ya kendi deyimiyle "motivasyon mesajı" göndermesi

Kendi deyimiyle diyoruz çünkü mesaj Buket Aydın ve sevgilisi Çelik'e göre bu kadar masum değildi. Bu durumu tüm Türk toplumuna anlatmak isteyen ikili bir basın toplantısında her şeyi açıklamıştı ve bu olay hala magazin dünyasının en büyük taciz iddiası olmayı koruyor.

8. Ebru Gündeş'in hala hayatta olan babasının mezarına basınla giderek dua etmesi

Hala hayatta olan babası deyince kulağa garip geliyor haklısınız. 'O artık benim için öldü.' dediğiniz olmuştur bu da benzer bir durum olarak işin aslı Ebru Gündeş'in babası ile görüşmüyor oluşuydu.

9. Bir zamanlar yakın arkadaş olan Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ın sahne aldıkları bir düğün sonrası otel odasında grup seks yaşadıklarına dair iddialar

Bir bürokrat düğününde sahne almak üzere davet edilen birçok ünlü isim arasında yer alan Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'ın bu haberi gündemi grup seksten ziyade çağırdıkları kadınları darp etmeleri iddiasıyla epey sarsmıştı.

10. Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde Tamer Karadağlı'nın seks kasetinin gündeme çığ gibi düşmesi

Kaset için şantaj yapan ilgili kişi daha sonrasında cezaevine girdi. Tamer Karadağlı ise başlarda kandırıldığını söylese de daha sonrasında o da kendi suçunu kabul ederek 'Ben bir hata yaptım.' şeklinde açıklamalar yaptı.

Ünlülerle ilgili dahası için bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

Sibel Can'ın Balkondaki Çıplak Fotoğraflarını Çeken Paparazzinin O Kareleri Nasıl Yakaladığını Öğrenin
Çelik Kız Arkadaşına Taciz Mesajları Gönderdiğini İddia Ettiği Kadir İnanır'la İlgili Yıllar Sonra Konuştu
Kimler Kimlerle Beraberdi! Onların Bir Zamanlar Evli Olduğunu Öğrenince Şaşırıp Kalacağınız 18 Ünlü Çift

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
07.12.2022

Alı Kırca reis i nasıl unutursunuz

08.12.2022

insan "iyi ki ünlü değilim" diyor.

08.12.2022

Kadire yakışmadı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ