Sia Türkiye'ye Gelmek İstemedi, Masstival da İptal Olan Festivaller Arasına Girdi

Son dönemde ülkemizde yaşanan olayların ardından hızlı bir normalleşme sürecine girsek de kültür sanat sahnesi için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Peşi sıra iptal olan konser ve festivaller arasına son olarak 8 Ağustos’ta yapılması planlanan Masstival da dahil oldu!

One Love 15 ile başlayan konser ve festival iptalleri, Muse, Joan Baez, Skunk Anansie, Diynamic Festival ile devam etmişti. Yaz sezonunda neredeyse bir elin parmakları kadar konser kalmışken (yarın Zorlu PSM’de gerçekleşecek Damien Rice konseri bunlardan en önemlisi) iptaller arasına Sia’nın headliner olduğu Masstival da dahil oldu. Organizasyon şirketi tarafından yapılan açıklama şöyle;

“8 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşmesi planlanan Masstival 2016, festivalin headliner’ı SIA’nın, ülkemizde gerçekleşen üzücü olaylar sebebiyle festivale katılamayacağını bildirmesinden dolayı iptal edilmiştir. Bilet alan izleyicilerimiz biletlerini, 29 Temmuz saat 11.00’den itibaren Biletix gişelerinden iade edebilirler. Müzikseverlere üzülerek duyururuz.”

Rave mag

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''
YORUMLAR
29.07.2016

bi gözlerinin önünü açın şu ablanın dünyayı görsün aq

Pasif Kullanıcı
29.07.2016

görmek istemediği için kapalıdır belki

Pasif Kullanıcı
29.07.2016

Maksimum 3 gün kalıp siktir olup gideceksiniz lan ! Gören de 5 yıl Cizre'ye göndereceğiz sanacak. Ne lan bu artistik ?

29.07.2016

Kendisinin istediği şekilde davranmadığı için aşağılayan aşağılık insalar da gelmiş.Biz bokluğun içinde yaşamaya alıştığımız için ''ne olacak canım yapsın konserini gitsin'' kafasındayız.Gel gör ki karşındaki insan öyle mi? Darbe teşebbüsü var, terör var, Işid tehdidi var, OHAL durumu var, e ondan sonra gelsin konser versin.O konserde bi canlı bomba patlasa 'bu durumda konser mi verilir amk' diye böğüreceksiniz sağda solda? Siz bokun içinde yaşamaya alışmışsınız, öyle de kalın.Durumun vehametini kavrayıp kendi canının derdine düşen, aynı zamanda başkalarının hayatlarını da tehlikeye atmak istemeyen insanlar sizlere garip gelebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (88)