Show Haber'de Tepki Çeken Hata: Saldırgan Yerine Şehit Polisin Fotoğrafı Kullanıldı

Show TV'nin, oyuncu Ceren Kaplakarslan ve annesinin, oyuncunun eski sevgilisi Temel Kankıran tarafından darp edilmelerine ilişkin haberinde tepki çeken bir hata yapıldı. Haberde Kankıran yerine şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafı kullanıldı. 

İş insanı Temel Kankıran, 6 aylık hamile olan eski sevgilisi Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Yeşiltepe'yi öldüresiye dövdü. Kankıran, Kaplakarslan ve annesini silahının kabzasıyla darp edip yerlerde tekmeledi. Anne kız hastanelik olurken, saldırgan Kankıran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Show Tv Ana Haber'de de bu olaya yer verildi 📹

Ancak haberde bir skandala imza atıldı. Haberde saldırgan Temel Kankıran yerine, şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafı kullanıldı.

Spiker Ece Üner, tepki çeken bu hatanın ardından özür diledi 📹

Aynı hatayı DHA da yaptı

Öte yandan, Demirören Haber Ajansı'nın da olaya yer verdiği haberinde, tıpkı Show TV'nin Ana Haber bülteninde olduğu gibi, Temel Kankıran yerine şehit polis Şükrü Can Kayadibi'nin fotoğrafının kullanıldığı ortaya çıktı.

DHA abonelerine 'özür' maili yolladı

DHA yaşanan hatanın farkına varılmasının ardından, abonelerine mail yolladı. Abonelerini uyaran DHA, hatadan dolayı özür diledi.

Ayrıca bakınız 👇

Show TV'nin Ana Haber Bülteninde Kullandığı Fotoğrafların Konuyla Alakasız Ünlüler Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
11.09.2019

metro turizm kanal olsaydı show tv olurdu

11.09.2019

bu show tv nin ilk sabıkası değil daha önce de buna benzer haberler yapmıştı ki bir de yanılmıyorsam delimi ne adlı youtuber'a 1.5 milyon civarı tazminat ödemişti.yine aynı grubun kanalı olduğu habertürk de bugün Ekrem başkan ile ilgili bence saçma sapan uydurma kırılan sandalye haberi yapmıştı.yani kısacası bu ciner grubunun hayatı ve haberleri yalan.

11.09.2019

Bu kadar mı özensiz çalışıyorsunuz? Bu kadar mı yaptığınız işe karşı saygısız ve duyarsızsınız? Siz milyonlarca insanın izlediği bir kanalsınız ve bir zahmet ona göre davranın. Bu yapılan sorumsuzluktur bana göre, edilen özür gayet yerinde olmuş. Aynı hatanın tekrarlanmayacağı ümidiyle. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (21)