SHIB ve DOGE Yatırımcılarına Müjde: Flexa GameStop'un Desteklenen Satıcılar Listesine Geri Döndüğünü Duyurdu!

Flexa'nın Spedn uygulaması kripto para ile ödeme yapmayı kolaylaştırdığını duyurdu. SHIB, DOGE ve diğer kripto paralar uygulama üzerinden GameStop'ta kabul edilecek!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

Flexa, geçtiğimiz günlerde video oyunu mağazası GameStop'un desteklenen satıcılar listesine geri döndü!

Gemini destekli kripto ödeme şirketi Flexa, Amerikalı video oyunu mağazası GameStop'un desteklenen satıcılar listesine geri döndüğünü duyurdu. Flexa'nın 'Spedn' uygulaması GameStop'un ABD'de bulunan tüm bölgelerinde kripto para birimi ödeme yöntemi olarak kullanılabilecek. Yani bu bölgelerde bazı kripto para birimleri ile ödeme olanağı sağlanacak. Ayrıca dijital ödemeler açısından dünya liderleri arasında yer alan Flexa, yakın zamanda Shiba Inu'nun şirket tarafından kabul edildiğini duyurmuştu. Bunun yanında bazı metaverse coinleri için destek eklediğini açıkladı.

DOGE için de GameStop desteği geliyor!

Yapılan açıklamaya göre; SHIB, MANA ve DOGE için GameStop desteği geliyor. Bitcoin, DOGE ve bazı kripto para birimleri ödeme yapmak için kullanılabilecek. Flexa, metaverse ile ilgili birkaç kripto para birimi listelediğini de açıkladı. Bu metaverse coinler arasında; Axie Infinity Shard, Smooth Love Potion ve Decentraland bulunuyor. Biliyorsunuz ki listelediği coinler bu yıl genelde zirveleri oynadı. Bunlara ek olarak, NFT ekosistemindeki en büyük varlıkların bazılarını da desteklemeye başladı.

Daha önce Flexa'nın resmî olarak kabul edildiği her yerde SHIB ile ödeme yapılabileceği de duyurulmuştu!

Yakın zamanlı tweet ile Flexa, SHIB entegrasyonunu duyurmuştu. Flexa'nın resmî olarak kabul edildiği her yerde artık SHIB yatırımcıları ödeme yapabilecek. Shiba Inu yatırımcıları ödemelerini denemek için spedn.io/ adresinden SPEDN indirebilir. Manhatten merkezli dijital ödeme şirketi Flexa, Shiba Inu'nun 40 binden fazla mağazada hızlı ve güvenilir bir şekilde ödeme yapabileceğini açıkladı. Müşterilerin harcama yapabilmek için Spend'e Shiba Inu göndermeleri yeterli olacak. Bununla birlikte müşteriler Shiba Inu ile harcama yaptıktan sonra Flexa ile anlaşması olan Regal Cinemas'ta aralık ayı sonuna kadar %20 indirim kazanabilecek.

Shiba Inu'nun anonim geliştiricisi Shytoshi Kusama, konuyla alakalı şunları söylemişti:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan, birçok şirket Shiba Inu'yu ödeme seçeneği olarak kabul etti!

Video oyunu satıcısı GameStop'tan sonra Nordstrom, Lowe's, Petco, Bed Bath & Beyond, Ultra Beauty gibi birçok şirket Shiba Inu'yu ödeme seçeneği olarak kullanmaya devam ediyor. Geçen ay ise, Knoxville merkezli Regal Cinemas kripto para birimini kabul etmek için Flexa ile ortaklık kurmuştu. Starbucks da uygulamanın denemesine katılmıştı.

Winklevoss ikizlerinin uygulama yardımıyla kripto para ödemesi yaptığı viral fotoğraf mevcut satıcı listesinden hızla çekilmişti!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

AMC 2022 başlarında SHIBA'yı ödeme aracı olarak kabul edebilir!

Shiba Inu, birçok şirket tarafından benimsendi. Bu sayede önemli ilerlemeler kaydetti. Elektronik perakendecisi Newegg, Shiba Inu ödemelerini kabul edeceğini duyurdu. Sinema devi AMC de 2022 başlarında Shiba Inu'yu ödeme aracı olarak kabul edebilir. Ayrıca BitPay tarafından da desteklenmeye başlanan Shiba Inu, önemli ilerlemeler kaydetmeye devam edecek gibi duruyor!

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti