Shawn Mendes ve Camila Cabello Ayrıldı Mı? Shawn Mendes ve Camila Cabello Neden Ayrıldı?

Müzik dünyasının aşk dolu çifti sosyal medya hesaplarından ayrıldıklarını duyurdu. Señorita şarkılarıyla başlayan ilişkilerini iki yıldır sürdüren ve aşklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen Shawn Mendes - Camila Cabello çifti beraberliklerine son verdi. Aldığı eleştiriler sebebiyle terapiye başladıklarını söyleyen ikili bu durumu aştıklarını söylerken 'Aşkımız trollere yenilmedi' ifadelerini kullanmıştı. Peki Shawn Mendes ve Camila Cabello neden ayrıldı? İşte detaylar...

Yabancı müzik sektörünün aşklarıyla tanınan ikilisi Shawn Mendes ve Camila Cabello ilişkilerine son verdiklerini açıkladı. Instagram üzerinden paylaştıkları hikayeleri ile durumu ifade eden ikilinin neden ayrıldığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Shawn Mendes ve Camila Cabello'dan Ayrılık Açıklaması

İki yıldır birlikte olan Camila Cabello ile Shawn Mendes, Instagram üzerinden yaptıkları ortak açıklamada ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Gittikleri her yerde el ele göz göze görüntüler sergileyen Cabello ile Mendes, Instagram hesaplarının 'hikayeler' bölümünde duyurdu ayrılık haberini. Ortak açıklamada 'Romantik ilişkimizi bitirmeye karar verdik. Ama insan olarak birbirimize olan sevgimiz her zamankinden daha güçlü' diye yazdılar.

Arkadaş Olmaya Devam Edecekler

İlişkilerine, birbirlerinin en iyi arkadaşı olarak başladıklarını belirten Camila Cabello ve Shawn Mendes bundan böyle de iyi arkadaş olmaya devam edeceklerini belirtti. Cabello ve Mendes, ilişkileri sırasında kendilerine gösterilen destek nedeniyle de herkese teşekkür etti.

Eskisi Gibi Sevmiyor

24 yaşındaki Cabello ile 23 yaşındaki Mendes, geçen hafta sonu Miami'de bir kumsalda öpüşürken görüntülenmişti. Fakat o görüntülerdeki bazı ayrıntılar sosyal medya platformlarında tartışma konusu olmuştu. Öpüşürken Mendes'in Cabello'ya hiç dokunmaması bazı kişiler tarafından 'birbirlerini eskisi gibi sevmiyorlar' yorumlarına neden olmuştu.

İşte Ayrılık Açıklaması

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!