Shameless Hayranlarının Bayılacağı, Aykırı Karakterlerin Fink Attığı 17 Başarılı Dizi

Bazen sınırları zorlayan tuhaflıklar, bazen de kendi yaşamlarımızdan detaylar bulduğumuz Shameless pek çok kişinin gönlüne taht kurdu. Bu sıra dışı ailenin hikayesine bayılanların beğenebileceği; aykırı karakterler, absürt olaylar ve benzer bir tempo içeren başka diziler de var. Aykırı tipleri ekranda görmeyi sevenler çayını, kahvesini alsın, listeye buyursun.

1. BoJack Horseman

Bu çizgi dizinin başrolünde bir at var! 80'ler ve 90'ların hit televizyon programı 'Horsin' Around' ile ünlenen BoJack, şimdi Hollwood'da yaşıyor, her şeyden şikayet ediyor ve renkli bir giyim tarzı var.

Hayata bakışınız BoJack ile benzerse bu rahat, geniş ama bir o kadar da karamsar dizi sizi kendisine çekebilir.

Bölüm sayısı: 77 - sonlandı

2. It's Always Sunny in Philadelphia

5 alkolik ve egoistten oluşan bu çete, Güney Philadelphia'da salaş bir bar işletiyor. Ekibimiz kendilerini çok kurnaz sanarken, yaptıkları planları genelde ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ve biz de onların bu renkli başarısızlıklarını kahkahalarla izliyoruz.

Bölüm sayısı: 154 - sonlandı

3. Fleabag

Radikal derecede dürüst ve sözünü sakınmayan bir kadın Londra'da bir süre önce yaşadığı trajediyle başa çıkmaya çalışıyor. Öfkeli, utançtan arınmış ve başkalarından yardım istemeyi sevmeyen kadın kahramanımızın kara komedi öyküsü kimi zaman güldürürken kimi zaman da modern yaşam, insan psikolojisi ve ilişkiler hakkında düşündürüyor.

Bölüm sayısı: 12 - sonlandı

4. The Marvelous Mrs. Maisel

Birisi aykırı tip mi dedi? Öyleyse yıl 1958, New York'a gidiyoruz. Geleneksel sayılabilecek bir Yahudi aileden çıkan 'ev kadını' Midge Maisel kendisini sigara dumanına boğulmuş, izbe bir kulüpte komedi yaparken buluyor! Üstelik de dönemin muhafazakar atmosferinde bu sektörde neredeyse hiç kadın yok!

Diziyi izlerken 60'lı yılların atmosferini doya doya yaşayacak, ayrıca sanat dolu New York sokaklarında kaybolacaksınız. Müzikleri, esprileri, kostümleri, dönem atmosferi ve oyunculuklarıyla dizi büyük ihtimalle favorileriniz arasına girecek.

Bölüm sayısı: 26 - devam ediyor

5. Mozart in the Jungle

Latin Amerikalı çılgın şef Rodrigo de Souza, New York Senfoni Orkestrası'nda işleri kendi tarzına göre yürütmekte kararlı. Bunun sonucunda orkestra ya çıkacak ya da batacak! Bu komedi - drama dizisinde müziğe ve sanata doyacak, bir yandan da müzisyenlerin zor ve bir o kadar da renkli yaşamlarına tanık olacaksınız.

Bölüm sayısı: 40 - sonlandı

6. United States of Tara

Bölünmüş kişilik bozukluğu yaşayan bir kadının hayatının anlatıldığı dizi güldürürken bir yandan da insan psikolojisinin derinliklerinde gezmenizi sağlıyor. Tara'nın eski Vietnam gazisi bir erkekten lise çağında bir kıza kadar uzanan aykırı karakterler yelpazesi, oyunculuk sanatına da bir kez daha hayran kalmamıza neden oluyor.

Bölüm sayısı: 13 - sonlandı

7. Will and Grace

Hayatlarını kariyerlerine adamış eş cinsel bir erkek ve heteroseksüel bir kadın, orta yaş döneminde hayatın cilvelerine beraber göğüs germeye karar verip arkadaşlıklarını bir de ev arkadaşlığıyla taçlandırıyor. Bolca gülerken dostluğun ne kadar önemli ve güzel bir değer olduğunu da anlayacağınız bu dizide, Jack ve Karen karakterlerine özellikle dikkat!

Bölüm sayısı: 246 - sonlandı

8. Disenchantment

Bu prenses başka prenses! Orta Çağ atmosferini günümüz değerleriyle harmanlayan bu sarkastik çizgi dizi, The Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'in yeni harikası. Prenses Bean ve birbirinden tuhaf arkadaşlarıyla maceralara atılmaya hazır olun!

Bölüm sayısı: 30 - devam ediyor

9. Santa Clarita Diet

Eyvah karım bir Zombi! Kaliforniya'nın güneşli banliyölerinde emlakçılık yapan şık çiftin hayatı kadın karakterimizin zombiye dönüşmesiyle bambaşka bir hal alıyor. Kopan parmakların, cesetlerin havada uçuştuğu bir diziye güleceğiniz hiç aklınıza gelir miydi? Bu dizide sizi şaşırtacak daha çok şey var.

Bölüm sayısı: 30 - sonlandı

10. Good Girls

Kendi halinde, dar gelirli kadınlar birden karanlık işlere soyunup mafyacılık oynamaya karar verirlerse ne olur? Hepsinin kendine has sebepleri var. Bu sürükleyici dizi aykırı kadınlarıyla sizi kendisine bağlayacak.

Bölüm sayısı: 34 - devam ediyor

11. Rake

Avustralyalı aksi avukat kadınlar, şehirler ve başarısızlıklar arasında gidip geliyor. Bu ayyaşa avukat demeye bin şahit gerek. Ülkemizde çok da bilinmeyen bu diziye şans verdiğinize pişman olmayacaksınız. Dizinin Amerikan versiyonu da bulunuyor ama orijinal versiyonu hayranlar tarafından daha çok tutuluyor.

Bölüm sayısı: 40 - sonlandı

12. Glow

Aykırı kadınlar bu kez 1980'lerde güreşçiliğe soyunuyor! Kimisi sevgilisinden ayrılmış, kimisi dizi oyunculuğunda yitirdiği şöhreti güreşte yeniden arıyor, kimisi de öz güvenini gösteri dünyası ve sporun kesiştiği bu işte buluyor. Dönem dizisi, komedi ve kadın hikayeleri sevenlerin tüm beklentilerini aynı anda karşılayan Glow size keyifli saatler geçirtecek.

Bölüm sayısı: 30 - sonlandı

13. Raising Hope

Tek gecelik ilişki yaşadığınız kadının seri katil olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız? Durun! Daha bitmedi! Bir de bu kadından çocuğunuz varmış! İç ısıtan ama kesinlikle aykırı bir aile komedisi Raising Hope.

Bölüm sayısı: 88 - sonlandı

14. Modern Family

Bu ailenin her biri birbirinden aykırı ve şapşal karakterleri sizi hiç olmadığı kadar güldürecek. Çekişmeler, yanlış anlamalar, hayatın cilveleri olsa da her zaman birbirlerine dönüyor ve birbirlerini olduğu gibi kabul ediyorlar. Modern yaşamın zorlukları ve avantajları içinde aile olmak nasıl bir şey? Bu dizide bunu görüyoruz.

Bölüm sayısı: 250 - sonlandı

15. Crazy Ex Girlfriend

Kendisini yıllar önce terk eden erkek arkadaşının peşinden Kaliforniya'ya giden New York'lu avukat Rebecca, yeni maceralara ve kendisini rezil etmeye hazır!

Bölüm sayısı: 62 - sonlandı

16. One Day at a Time

1975 yılındaki orijinaline dayanarak yeniden çekilen 2017 yapımı dizi, günümüz değerleriyle yorumlanmış. Eğlenceli bir ailenin konu edildiği dizide aile olmaya ve hayata dair çok güzel mesajlar da var. Ayrıca öykünün kadınlar üzerinde dönüyor olması ve gelenekselden uzak bir kapsayıcılığın dizide öne çıkması çok hoş. Diziyi izlerken hem güleceksiniz hem de içiniz ısınacak.

Bölüm sayısı: 46 - sonlandı

17. Fuller House

Efsane Full House dizisi geri döndü! 1987–1995 yılları arasında yayınlanan ilk dizinin aksine, bu kez öykü veteriner ve üç çocuk annesi D.J. Tanner-Fuller ile kız kardeşi Stephanie ve en yakın arkadaşı Kimmy'ye odaklanıyor. İlk dizideki oyuncuların neredeyse hepsini ya devamlı ya da konuk oyuncu olarak burada da görüyoruz. Dizinin yeni versiyonunun da eskisi gibi San Francisco'daki o meşhur evde geçtiğini belirtelim. Sevimli ve eğlenceli bir aile dizisi olan Fuller House çoluk çocuk birlikte izlemek için de çok uygun.

Bölüm sayısı: 75 - sonlandı

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!