SGK Müdürlüklerinin Önünde EYT Kuyrukları Devam Ediyor

İstanbul'da EYT bekleyenler sabah saatlerinden SGK müdürlükleri önünde beklemeye başladı. Uzun kuyruklar havadan görüntülendi.

Bağcılar'daki Sosyal Güvenlik Kurumu binası önünde EYT açıklamasının ikinci gününde de yoğunluk vardı. Sokak arasından başlayan kuyruk caddeye kadar metrelerce uzadı.

Kimi 'Askerlik borçlanması' yaparken kimi de 'Çocuk borçlanması' yapmak için sabahın erken saatlerinde sıraya girdi.

Maltepe SGK Müdürlüğü önündeki kuyruk

Havadan SGK önündeki EYT kuyrukları görüntülendi

"EYT açıklanmasaydı 14 yıl daha bekleyecektim"

EYT için sırada bekleyenlerden Şendoğan Oktopçu, 'Yanlış kayıtlardan dolayı düzeltmem gereken bölüm var. 1997 girişliyim toplamda 7 bin 800 günüm var. Beklediğimiz bir haberdi açıkçası. Gerçekten çok mutluyuz, hala inanamıyoruz bir taraftan da. İnşallah bu emekliliği istiyoruz artık. EYT açıklanmasaydı 14 yıl daha bekleyecektim. Bugün yoğunluk var geri döneceğim yarın sabah erkenden geleceğim.' diye konuştu.

"Benim de bir ümidim var inşallah olur"

Sabahın erken saatlerinde SGK binası önüne gelen Sevda Altun da, 'Sabah 8'de buradaydık, EYT'liyiz.  Çocuk borçlanması hakkımdan yararlanmak için geldim. Benim de bir ümidim var inşallah olur. Ev hanımıyım, belirli bir zamandan sonra çalışamadım. 85 girişliyim ben' dedi. Bağcılar'daki Sosyal Güvenlik Kurumu binası önündeki yoğunluk ve uzayan sıra havadan da görüntülendi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Şırnak Üniversitesi Rektörünün Kardeşi Kendine Özel İlanı Duyurdu: “İlan Prosedür Kadro Benim İçin Hazırlandı”
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR
30.12.2022

Şirket sahibiyim, tüm eytlileri kovacağım.

30.12.2022

mal bunlar

30.12.2022

bu eyt fena elde patlayacak ...ulan düşünmüyor ki bu eyt bizim cebimizden misli misli çıkacak enflasyonu izle şimdi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ