Sezon Finaliyle Ekranlara Ara Veren Esra Erol'un Programına Damgasını Vuran Akılalmaz Olaylar

Türk televizyonlarında yaz telaşı başlarken sezon dizileri ve gündüz kuşağı programları sezona finali yaparak ara verdi. Peki geride bıraktığımız sezona baktığımızda Esra Erol'da neler yaşandı? Hangi konular işlendi? İşte Esra Erol dahil hepimize akıl tutulması yaşatacak konular ve olaylar!

Kocasından kaçıp hala evliyken patronu ile davullu zurnalı düğün yapan kadın, kocasının çağrısıyla Esra Erol'a katıldı. Canlı yayında haftada bir kocasını dövdüğünü itiraf eden kadın, herkesi şok etti.

Esra Erol'da Şaşırmaya Devam Ediyoruz: Patronuyla Kaçan Kadın Yayına Gelip Eşini Haftada Bir Dövdüğünü Söyledi

Acılı anne Neziha, evli ve 1 aylık çocuğu olan kızının, yasaklı madde kullanan ve satan Bahattin isimli kişinin yanına kaçtığını söylemişti.

Esra Erol'da Programında Şaşırmaya Doymuyoruz: Evli Kadın Bir Aylık Bebeğiyle Başkasına Kaçtı

Tüm Türkiye'nin tanıdığı Fatma, bir Ahmet'i bir ailesini seçerek akıl karışması yaşadığını hepimize göstermişti. En sonunda hamile kalıp Ahmet ile gitmeye karar veren Fatma ve Ahmet, TikTok canlı yayınında Esra Erol'un kurgu olduğunu iddia etti.

Esra Erol Programıyla Gündem Olan Fatma ve Ahmet Açtıkları TikTok Yayınında Programın Kurgu Olduğunu Açıkladı

Eşi ve annesi tarafından aranan Meltem Tülay Benli, herkesi şok edecek bir kişinin yanından çıktı. Meltem'in, daha önce TikTok'tan tanıştığı biriyle kaçan karısını aramak için Esra Erol'a başvuran Emre Aşıcıoğlu'nun yanında çıktı.

Esra Erol'da Kayıp Olarak Aranan Kadın, Daha Önce Karısını Aramak İçin Programa Katılan Adamın Yanında Çıktı

Psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğü eşini vurup hüküm giyen kadın, eve döndüğünde oğlu ve sevgilisinin 'Seni tekrar cezaevine göndeririz' diyerek tehdit ederek evinden kovduğunu söyleyip feryat etti.

Esra Erol'da Oğlu ve Kız Arkadaşı Tarafından Kendi Evinden Atılan Acılı Annenin Feryatları Yürek Sızlattı

Gaziantep’te yaşayan İsmail Panoğlu, eşinin kendisini akrabası ile aldattığını ve hatta yeni doğan bebeklerinin ağzına peçete tıkayarak öldürdüğünü iddia edince herkes buz kesti.

Eş Rümeysa, İsmail'e 'Kendimi de çocukları da öldüreceğim' diyerek tehdit ediyormuş.

Esra Erol'a Katılan Adamın Kendisini Akrabasıyla Aldatan Eşi Hakkında Ortaya Attığı Kan Donduran İddia

21 yaşındaki Safa, severek evlendiği eşinin ev işleri ve yemek konusunda pek bilgisi olmadığı için annesi tarafından yuvasının yıkılacağını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Eşi Yemek Yapamadığı İçin Annesi Tarafından Evliliği Yıkılan 21 Yaşındaki Safa'nın Esra Erol'daki İsyanı

66 yaşındaki Mehmet Bey, 21 yaşındaki kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını iddia etti. Evleneceğini düşündüğü 21 yaşındaki kadının aslında evli çıktığını ve kendisini 40 bin TL'den fazla dolandırdığını iddia etti.

Esra Erol'da Evlilik Vaadiyle Dolandırıldığını İddia Eden 66 Yaşındaki Adamın Filmleri Aratmayacak Hikayesi

Eşini aramak için Esra Erol'a katılan Şaban, hem güldürdü hem de kızdırdı. Karısının kendisine 'Ben mi Fenerbahçe mi?' diye sorduğunu, kendisinin ise Fenerbahçe cevabı verdiğini söyledi.

Ayrıca canlı yayına katılan eşine 'Sen ölürsün, Fenerbahçe ölmez gülüm' dedi.

Evden Kaçan Karısını Bulmak İçin Esra Erol'a Katılan Adam: 'Fenerbahçe mi Ben mi Diye Sordu, Fenerbahçe Dedim'

6 yıllık eşinin evden kaçtığını söyleyen 36 yaşındaki Selahattin Yıldız, eşinin giderken papağanları Paşa'yı da yanında götürdüğünü söyledi. 'Papağanımı geri istiyorum' diyen Selahattin, stüdyodakilere acayip anlar yaşattı.

Karısını Aramak İçin Esra Erol'a Çıkan Adam: 'Karımı Değil Papağanımı Geri İstiyorum'

18 yaşındaki Elif Yıldırım'ın ailesi, kızlarının aynı işte çalıştığı 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçtığını iddia etti. Akkoyun'un karısı, her şeyi canlı yayında öğrenmiş ve evi kontrol edip çatı katında Elif'i buldu.

Canlı yayına katılan Elif, yüzünü göstermek istemeyince Esra Erol canlı yayında adeta çıldırdı.

18 Yaşındaki Kız 40 Yaşındaki Evli Adama Kaçınca Esra Erol Çıldırdı, Gözyaşları İçinde Kaldı

Şanlıurfa'ya kaçan Bedia Apaydın isimli kadının, orada 8 çocuğu olan Ahmet isimli kişinin kuması olmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Olay ile ilgili akıl tutulması yaşatan detaylar ortaya çıktı.

8 Çocuklu Adama Kuma Olarak Gitmeyi Kabul Eden Bedia Apaydın'la İlgili Esra Erol'da Ortaya Çıkan Detaylar

İstanbul'da yaşayan Yaşar, annesi ile birlikte 9 yıllık karısını aramak için Esra Erol'a katıldı. 9 yıllık evlilikleri boyunca 10 kez evden kaçan Türkan'ın, eşi Yaşar'a da şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

9 Yıllık Evliliklerinde Toplam 10 Kere Kaçan Karısını Affeden Yaşar'ın Esra Erol'daki Şaşırtan Hikayesi

18 yaşındaki Ceylan, sevgilisi Ramazan ile evden kaçmıştı. 3 aylık hamile olan Ceylan, canlı yayında ailesiyle konuşurken 'Bu yaşta dul kalamam' feryadıyla Türkiye'nin gündemine düştü.

Esra Erol'da 'Bu Yaşta Dul Kalamam' Diyen Ceylan'ın Canlı Yayında Bağırdığı Anlar Sosyal Medyada Olay Oldu

Anne ve babası olmayan Demet isimli kadın, Aykut isimli erkekle evlenince hayatı cehenneme dönüyor. Yasaklı madde kullanan Aykut'tan şiddet gören ve ölümle tehdit edilen Demet, adalet için Esra Erol'a sığındı.

Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Ölüm Tehditleri Alan Demet Adalet Aramak İçin Esra Erol'a Katıldı

66 yaşındaki Kübra Ünzile teyze, sosyal medyada tanıştığı Ferdi isimli kişinin kendisini 100 bin TL dolandırdığını iddia etti. Ferdi'nin kendisine 'Mavişim, aşkitom' dediğini ve bunun hoşuna gittiğini söyleyen Kübra teyze, yanına gelen Ferdi'ye yolluk olarak 'Mantı, kıyma, sucuk' koyduğunu da belirtti.

Mavişim, Aşkitom Demiş! 35 Yaşındaki Ferdi'ye Aşık Olup 100 Bin TL Dolandırılan 66 Yaşındaki Kübra Ünzele

Yasemin teyze, 38 yıllık eşinin kendisine bir kez bile güzel söz söylemediğini, özel günleri de kutlamadığını söyledi. Ama kendisini bırakıp kaçtığı kadın ile çok iyi anlaştığını ve kendisine nispet yaptığını da belirtti.

Ayrıca Yasemin teyzemizin eşi, canlı yayından erken ayrılmak istediğini belirtti. Nedeni sorulunca ise 'Trabzonspor - Kayserispor maçına gitmem lazım' dedi.

38 Yıllık Hayat Arkadaşı Tarafından Aldatılan Yasemin Teyze Esra Erol'da Programına Damgasını Vurdu

13 yaşlarında tacize uğradığı, o zamanlar 25'li yaşlarında olan Murat isimli erkek ile evlendirildiğini söyleyen Sevilay, şimdi ise şiddet gördüğü için ayrılmak istediği eşinin, çocuklarını kaçırdığını söyleyip yardım istedi.

Eşinin yasaklı madde kullandığı ve 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

13'ünde Gelin, 14'ünde Anne Oldu: Esra Erol'da Eşi Tarafından Kaçırılan Çocuklarını Aramaya Gelen Çocuk Gelin

TikTok'ta paylaştığı videolarla fenomen olan Yasin isimli adam, eşini ve çocuklarını terk edip 'yeni bir hayata' başlamaya karar vermiş. Kendisini Esra Erol'da arayan ailesiyle canlı yayında birbirine giren Yasin, 'Ben artık bir fenomenim' diyerek herkesi şok etti.

Fenomen Olduktan Sonra Ailesini Terk Eden Yasin Çetin Kızı Funda'yla Canlı Yayında Birbirine Girdi

Melek Aygül isimli anne, kızının kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini söyleyerek Esra Erol'a başvurdu. 60 gündür ortada olmayan Hülya, bulunmuş ve kaçırıldığını söylemişti.

Hülya, kaçırılmasında payı olan Nebahat'e canlı yayında saldırdı.

Esra Erol'da Ortalık Karıştı: 60 Gündür Aranan Hülya Kaybolmasında Payı Olduğu Belirtilen Kişiye Saldırdı

Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Nurgül, boşanmak için Erol'a başvurdu. Nurgül önce eşi tarafından sonra ise eşinin sevgilisi tarafından canlı yayında şiddete uğrayınca ortalık karıştı.

Canlı Yayında Eşinden Şiddet Gören Nurgül'e Bu Sefer de Eski Eşinin Sevgilisi Saldırınca Esra Erol Çıldırdı!

Eşini terk edip yanında çalıştığı yufkacı Muammer'e adaş eltisi ile birlikte kaçan Hamide Duran, kaçtıktan sonra Muammer ile evlenmişti. Hamide ve Muammer çiftinin boşandığı iddiası gündem oldu.

Esra Erol'a Damgasını Vuran Hamide, Uğruna Eşini Bırakıp Adaş Eltisiyle Kaçtığı Yufkacı Muammer'den Ayrıldı!

Miraç, 2020 yılında evlendiği ve sadece 2 ay aynı evde kaldığı eşi Hatice'nin takıntıları nedeniyle sorunlar yaşadıklarını, eşinin kalamar, portakal, ahtapot yemesine izin vermediğini ve son olarak kelle paça içmek istediğinde de kabul etmeyen eşiyle boşanma kararı aldıklarını anlattı.

Miraç bu acayip hikayesiyle hem Esra Erol'u hem de bizi şaşkına çevirdi.

Kelle Paça İçmesine İzin Vermediği İçin Eşiyle Boşanma Kararı Alan Adamın Esra Erol'da Anlattığı Absürt Hikaye

Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programına katılan Zafer, hamile eşi Merve'nin çocuğunu ve kendisini bırakarak Zafer isimli bir kişiye kaçtığını iddia etti. Yayına çıkan Zafer, Merve'nin evli olduğunu bilmediğini ve kendisini aşka küstürdüğünü söyleyince ortalık karıştı.

Esra Erol, bu ifadelerinin ardından Zafer'e cehennemin dibini tarif etti.

Esra Erol'un Evli Kadınla Birlikte Olan Adama Cehennemin Dibine Giden Yolu Tarif Ettiği Anlar Gündem Oldu

Esra Erol'a son dakika golü aran Fermaus ve Miyase kardeşler, eşlerinin birbirlerine kaçtığını söyleyerek Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Netflix Değil Esra Erol! İki Kardeşin Yasak Aşk Yaşayan Eşlerinin Birlikte Kaçtığı "Yok Artık" Dedirten Hikâye

'Peki Müge Anlı'da neler yaşandı?' diye merak edenler için;

Bir Sezonu Daha Geride Bıraktığımız Müge Anlı'da İzlerken Beyin Felci Geçirmemize Neden Olan Olaylar

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
25.06.2022

Anadolu irfanı

25.06.2022

18-20 yaşındaki kızlar nasıl oluyor da evli 2-3 çocuklu olduğunu bildiği adamlara kaçıyor ? Yani karısını çocuklarını geride bırakıp çocuğu yaşındaki kıza hallenen adamdan eş mi olur baba mı olur diye sormuyorlar mı ?! Adamın zaten savunulacak tarafı yok amacı belli ahlakı düşük de kız açısından merak ediyorum nedir bu psikoloji

25.06.2022

Aile içi şiddet herşeyi yaptırıyor malesef aile önemli sorsan ana babasına bir kez bile öf denemişlerdir ama sevgiyi huzuru da aile ortamına alamamışlardır sohbet edememişlerdir çocuklarıyla belli ahlaki eğitimi anne baba verir evde goygoy da olsa 2. Eş alırım sana muhtaç olmam muhabbeti de oluyorsa çocukluktan bu algıyla büyüyor bazı gençlerde

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ