Sezon Finali Yapıp Eylül'de Tekrar Ekranlarda İzleyebileceğimiz Yeni Sezon Onayı Alan Diziler

Yaz sezonu yaklaşırken hangi dizilerin sezon finali yapıp ekran hayatına devam edeceği hangilerinin ise final yaparak izleyenlerine veda edeceği büyük bir merak konusu oldu. Biz de sürekli final haberi verip izleyicileri daha fazla üzmek istemediğimiz için bugün yeni sezonda devam edecek dizileri derlemek istedik! Bakalım hangi diziler önümüzdeki sezon devam edecek?

Destan - ATV

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrollerinde yer aldığı Destan dizisi, 2022-2023 sezonu için onay alan diziler arasında yer alıyor.

Kardeşlerim - ATV

Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu'nun başrollerinde yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni sezonda hız kesmeden devam edecek.

Kuruluş: Osman - ATV

Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer ve Erkan Avcı'nın başrollerinde yer aldığı Kuruluş: Osman dizisi yeni sezonda devam edecek.

Yargı - Kanal D

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolü paylaştığı popüler dizi Yargı 2022-2023 sezonunda devam etmek üzere yeni sezon onayını aldı.

Üç Kız Kardeş - Kanal D

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melis Berberoğlu'nun yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezonda da ekranlarda olacak.

Camdaki Kız - Kanal D

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Devrim Yakut, Hande Ataizi ve Tamer Levent'in başrolleri paylaştığı Camdaki Kız dizisi yeni sezon için onay aldı.

Arka Sokaklar - Kanal D

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu'nun başrollerinde yer aldığı uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar 17. sezon için onay aldı.

Kasaba Doktoru - TRT 1

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın başrollerinde yer aldığı yeni dizi Kasaba Doktoru ikinci sezon için onay almayı başardı.

Alparslan: Büyük Selçuklu - TRT 1

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerinde yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezonda izleyeceğimiz diziler arasında yer alıyor.

Gönül Dağı - TRT 1

Reyting rekortmeni Berk Oktay, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Cihat Süvarioğlu'nun başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi de yeni sezon için onayı aldı.

Teşkilat - TRT 1

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygur'un başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisi 2022-2023 sezonunda yayınlanmaya devam edecek.

Mahkum - Fox TV

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı uyarlama dizisi Mahkum yeni sezonda bomba gibi bölümlerle devam edecek.

Yasak Elma - Fox TV

Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi 6. sezonu için onay aldı.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Reytinglerde Büyük Düşüş Yaşayıp Kanal ve Yapımcılar Tarafından Yakın Zamanda 'Fişi Çekilecek' Diziler
Yeni Başlayacak Olan Yaz Dizileri İçin Bir Araya Gelecek Genç İsimlerin Uyumlarına Bi' Göz Atalım
Kağıt ve Kalemleri Hazırlayın: Yaz Sezonunda Başarılı Olacağını Düşündüğümüz Kendi Yaz Dizimizi Tasarlıyoruz!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR

Gönül Dağı'nda "Berk Oktay"ı ne zaman gördük acaba 😂😂😂 Oktay olsa duramazdık, 'Atan'dır o..

24.04.2022

şu gönül dağı kadar abartılanı görmedim nası bi pr ı varsa artık... tebrik ederim ama 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ